Regisztráció Blogot indítok
Adatok
notto

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
notto 2013.01.06 11:04:06
@Csikós Zsolt: Szia, rendszeresen várom, olvasom az írásaid. Van, ami nem annyira tetszik de szeretem az írásaid. Egyértelmű a "szent őrült" megszállottsága amibe fellelhető a racionalizmus. Mindig szerettem volna egy szépen felújított régi "lemezlökhárítós" autót de nincs időm arra hogy olyan szinten foglalkozzak vele ahogy szeretném. Legyél ha ez lehetséges még grafománabb legalább a veled egykorú benzinőrültek az írásaid olvasásakor átélhetik azt amit maguk is szeretnek, szeretnének. A trollokkal ne foglalkozz. Épületgépész vagyok és ott számolunk az úgynevezett elégedettségi mutatóval, ha ez meghaladja a 85% ot akkor jól dolgoztunk, mert mindenkinek nem lehet elég meleg vagy elég hideg!
notto 2013.01.06 11:24:14
@Csikós Zsolt:
A második hozzászólásom írom valószínűleg sokáig az utolsót. Nem értem a kommentelőket.
Én ahhoz szólok hozzá amihez értek! A többi dologgal kapcsolatban kérdezek. Az igen csípős megjegyzéseket író ura, hölgyek mit újítottak fel? min dolgoznak ilyen megszállottsággal? Milyen az egész életüket meghatározó tevékenység van? Mert elhivatottság híján csak kritizálni olcsó, válaszra nem méltó! /tudom mert nekem van ilyen / és a beledumálók és a véleményük nem ér egy lyukas fillért sem!