Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petyus1988

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múltkori rendeléssel alaposan kirámoltuk a Banggood EU raktárát. Rátaláltunk ezekre a pulcsikra is, amik a képek alapján nagyon jónak tűntek. Gondoltuk, az menő, ha lesz blogos "munkaruhánk", úgyhogy rendeltünk belőlük is...
Egy bankban az ember a sokadik bankrablós film után is leginkább neutrális térben félmagas pultok mögött üldögélő finoman sminkelt nőkre, decens férfikollégákra, némi fojtott hangú morajra és a sorszámjelző pittyegésére számít. Ehhez képest Gáborékat egy mezei keddi…..
Mielőtt bármit is tennétek, nézzétek meg ezt a hangulatos videót. Aztán mindjárt elmondom, mi is ez az egész.   Többször próbáltam már győzködni kedves olvasóimat arról, hogy mopedezni mennyire fun dolog. Nem tudom, hogy ezzel bármit is elértem-e, az is lehet, hogy az…..
petyus1988 2015.07.17 13:06:40
@tyberius: E bringa marha drága és haszontalan szerkezet egy fitt ember számára aki közlekedni akar csak munkába. 30 km/h izzadás nelkul önerőből tekerek folyamatosan akkor mit kezdjek egy 30 kilós csak 25 km\h bringával ami radasaaul 300 ezerrol indul es az meg gagyi is. Ami megy 50 km/h arra jogsi kell radadaaul halál félelmes bicigli alkatrészek vázák nem erre valók gondolj bele egy katyuba vagy hirtelen fekezesbe. Itt mar raadasul karcolgatjuk milliót amiert azert mar közép kategóriás robogó ia van.
petyus1988 2015.07.17 15:33:20
@erol: Mint irtam forgalmas büdös Üllői uton kell tekernem nap mint nap hidd el nem nagy élmény 70-80 meno furgonos kamionos autós idióták között menni veszélyes es rendkívül büdös. Robogó meg ha csak 50 es is elore lépés mert tudom tartani ritmust nem szorulok ki út szélére. Szeretek bringázni de természetben vagy legalabb kertvárosban vagy kisforgalmu uton.
Talpraesett olvasónk tanácsa telekomosoknak. Bónuszviccel! Tisztelt Homár,  Én is, mint egy kisvállalat tulajdonosa, mint a Telekom (T-Mobile) valószínűleg minden üzleti ügyfele, június közepén kaptam egy "Értesítés díjváltozásról" című levelet.  A…..
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
petyus1988 2013.01.05 21:40:20
Régi téma de azért aktuális hiszen cég dübörög naponta jelenik meg álláshirdetése minden portálon és persze cserélgetik is embereket mint a alsónadrágot.
Amiért írtam az pár apró műhelytitok mivel sikerült sajnos náluk dolgoznom.
-Virtual call center nevű programmal dolgoznak amire nagyon büszkék.
- Lakcímeket ki vagy kampány keretében gyűjtenek " Jó napot felmérést végzünk egészségügyi állapotra vonatkozóan .. igen felmérés eredményét közzétesszük amit elküldünk postán címe ennek 10 ből 8 bedől.
-Nem kellenek ilyen bonyolult szövegek a varázsszó: töröljenek adatbázisból akkor tényelegesen törölnek legalábbis mi...
-Egyébként semmilyen módon nem lehet belőle kikerülni sőt ki van adva kérjünk plusz telefonszámot e- mailt ha esetleg téves akkor azt tegyük adatbázisba akivel beszélünk ha céget hívunk és magánszemély veszi fel annak szerezzük meg adatait. Ha esetleg vásárolt elment és az véleménye hogy egy nagy szar netán elégedett akkor is újra meg újra felhívjuk ahogyan azt is aki elküld ugyan anyába de nem mondja ki varázsszót kérem töröljenek adatbázisból...
- Valóban legszarabb legszedetvedettebb hideg adatbázis tele van cégekkel szerintem egyszerűen telefonkönyv és kész...
- Emberi oldalról annyit hogy 60.000 ft fizetés jutalék az kb 800 ft de csak ha van minimum negyven meghívottad egy hónapban aki tényleg el is jött csak ez után jár darabonként a 800 ft.
- Mindenért levonás jár amit csak el lehet képzelni átlagos ember pénze az hatvan alá csúszik azért jöttem el én is.
Azt nem tudom csak hogy jó fenébe működhet még mindig ilyen pocsék adatbázissal ekkora ember cserélődéssel és ilyen hazudozásokkal...
Óvakodjatok ettől cégtől mind két oldalról..
petyus1988 2013.05.24 19:54:03
@Nyuhnyi: Ilyen selejt cégek erre játszanak hogy mindenki kussol. Nyilvánosságnak nagy ereje van ám. Már akkor is megérte leírnom ha 1 ember elolvassa és nem megy oda dolgozni vagy sikerül magát töröltetnie. Ezt céget kapta fel Forró NYomon is egyébként ott is nyilatkozott két volt dolgozójuk.
Kérdésedre válasz nem. Nem mondták ezeket gusztustalan dolgokat tulajdonképpen minket is agy mostak szokásos hatalmas fizetés előrelépés tényleg jó egészséges termék hasznos az embereknek van rá vevő stb. Aztán semmi se igaz belőle. Ez a pofátlanság látod ha valaki orrba szájba hazudozhat átverhet mindenkit akkor minimum hogy beszélünk róla ez társadalmi felelősség ellentétben kussolással amivel csak ahhoz járulsz hozzá ezek cégek szaporodjanak és romboljanak szép kis karmád lesz végén:)