Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anita R. Bihary

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megdöbbentő levelet kapott szerkesztőségünk. A Városgazda Nonprofit Zrt. egyik volt munkavállalója arról tájékoztatott minket, hogy 2012. december 31-én sms-ben rúgták ki munkahelyéről. Az ügy külön pikantériája, hogy a felmondó sms-t küldő cég humánpolitikai vezetője,…..
Anita R. Bihary 2013.01.05 20:44:10
‎"Aztamindenit"... az enyémet egy sofőr kézbesítette zavartan és együttérzően ..de az is egyedi volt... :-)

Én mindebben azt látom, hogy nem mernek az emberek szemébe nézni. S vajon miért nem ? Mert MINDENÁRON KI AKARJÁK RÚGNI! 4 oldal hazugságokkal teleírt levél... fegyelmi kivizsgálás,-természetesen nem talált semmit-, folyamatos ellenőrizgetések,stb...sorolhatnám. Leltár előtt 1 héttel elvéve az intézményi kulcscsomó amelyen rajta volt az irodakulcs, és saját lakáskulcs, nyaralókulcs. Az alatt az 1 hét alatt mindenki ki és be járkálhatott csak az illetékes nem. S menjen nyugodtan leltározni? Ügyvéd baráttal igen. Helyes döntés volt. Miután minden rendben volt , szegény sofőrt hozták olyan helyzetbe , hogy a lakásra kell "postáznia" az elbocsátó szép üzenetet Ő volt zavarban . Mert bizony 17 éves munkaviszony és 2 kiskorú gyermek édesanyjaként nem volt egy takarítói állás sehol a falakon belül, Minek? A legrosszabb szakembernek...hmm... . GRATULÁLOK NEKIK! S a többiek, 18 EMBER ... Nagymamák akik több évtized után egyik napról a másikra... Családapák, Családanyák... Egyedülállók ... akiknek bármilyen hihetetlen de enni kell ... Az embereknek élni kell ... Nem kértek nagyot, élni szeretnének, munkába járni aktívan, családot tartani, unokák mosolyát nézni. Mi történt ? Mit tesznek kiskirályi módon ? Ember ember ellen ?

Ha nem az emberekért alkotnak meg fognak bukni és megérdemlik. Megbuknak, mert primitíven fenn hordják az orrukat, mert semmi nem elég, mert nem ismerik a mértékletességet. A bukásuk meg ronda lesz.

Mi gondolnak, mi lesz ennek a vége? Egy kis nép csendben magára zárja az ajtót és szolgaian behódol nekik? Tévednek. Mélyen átélt felháborodással el fogja zavarni őket. És minél tovább húzzák, annál nagyobb lesz a szenvedély, annál brutálisabb vereség. És utólag sokan meg fogják érteni: kár volt kiszolgálni, építeni az önkényt, kár volt bemocskolódni, kár volt lealacsonyodni, kár volt kiiratkozni a jövőből...kár volt leépíteni mindent...