Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hajdu Pálné

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
T. Szerkesztő Úr!   Őszintén sajnálom az EoN szerelőit, akiket láttam pufajkában, sísapkára húzott védőkobakban fagyoskodni az emelőkosaras szerelőkocsikon! Sikerült megfejtenem, miért mínuszokban kell az oszlop és kábelcsereprogramot végrehajtani: az a csúcsértelmiségi,…..
T. Szerkesztő! Bicske kertváros lakójaként arra a kérdésre szeretnénk választ kapni, hogy miért a téli, fűtési időszakban kell azáramszolgáltatónak nagy karbantartást végezni, egész napos áramszünettel, gátolva a fűtést és meleg víz használatot?Nyáron óvták a…..
Hajdu Pálné 2013.12.20 19:47:37
@Péter Zámbó: Kedves Péter.
Igaz, hogy négy nap volt meg hirdetve az áram szünet. Ebből három nap volt. Dec. 16-án nem volt áram szünet.Minden lakosnak ki vitték az értesítő lapokat. Az egész napos áram szünet mindegyik alkalommal 6-órát vett igénybe. És ha nem tudott tájékozódni erre azért volt szükség, hogy ha szeles idő van akkor is legyen KÖZVILÁGÍTÁS. Vagy csúcs időben meg legyen minden fázis. ( Magyarul).
Hajdu Pálné 2013.12.20 21:15:29
@brety21: Nem vagyok Szakértő! Nekem is vannak hűtőim. Nekem az a véleményem, hogy egy hűtő még 35.fokban 10-15-óra alatt nem enged le. Én inkább a hűtő állapotát nézetném meg.18-év nem kevés. Ezt csak azért írom, mert 5-6-éve gyanúsnak találtam a fagyasztóból ki vett húst. Figyeltük a hűtőt és a benne tartott terméket. A hűtő működött, s mégis félig fagyott húst vettem ki belőle.Szerelőt hívtam azonnal. Csak annyi volt a baja,hogy a hűtőgáz nagy része elment belőle. Motort kellett cserélni. Akkor 22-ezer ft. volt a motor csere. 1-évig üzemelt. Mivel csak 3-hónap volt a jót állás vehettem új hűtőt.