Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hansaplast

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóban krízisről beszélhetünk a Heineken kontra Csíki sör esetében? Ha igen, akkor ez mégis kinek volt krízis? Miben lódít, mit használ ki a székely sörgyár tulajdonosa, miben hibázott a Heineken Hungária vezérigazgató asszonya? Egyáltalán, mi az a krízistérkép? Mindenre választ kaphattunk a Magyar…..
Hansaplast 2010.05.24 09:09:56
Hansaplast 2010.05.24 15:11:59
Én erre a cikkre tippelek. Ez alapján születhetett a post.
borsonline.hu/news.php?op&hid=30041

Idézet a cikkből:

"Legyen elég annyi, hogy mindketten elmúltak negyvenévesek, és hivatásuk elismert, népszerű figurái. Az egyik ma is fellépő popzenész – Stohl is többnyire tőle kapta az anyagot –, a másik visszavonult sztársportoló. Egyébként mindketten köztiszteletben álló családapák."

Provokatív poszt. rövid, sokak számára értelmetlen... de...
Tegnap hajnalban Fót mellett okozott balesetet a szinész-műsorvezető, aki a másik kocsi utasaitól csak egy cigit kért ahelyett, hogy megkérdezte volna, hogy nem történt e bajuk. Te Buci, tudom, hogy drága, de nem kéne visszaállni megint a kólára? A videót köszönjük SoDInak, a…..
Hansaplast 2010.05.09 10:20:17
@gastro vazze: Jófej, kedves ember???
Ne nevettess... Szerintem pedig egy kiszámíthatatlan, önfegyelem és felelősségtudat nélküli seggfej.
Aki 3 családot tart el, annak ezekkel is számolnia kell, amikor autóba ül részegen!
Pontosítok: nem ülhet autóba ilyen állapotban!
Anno is azzal rinyálta tele a sajtót, h új élet, stb... bebizonyította: alkalmatlan a bizalomra.
Nincs mentség.
Hunor&Minka&Zsigu Talán skizó 2010.04.21 08:00:00
A szabadidő hasznos eltöltése, működhet szabadban, valódi kertet művelve, hullára ásva-kapálva-gyomírtva-megküzdve a kutyákokkal magunkat. Itt fellelhető azért néminemű szubjektivitás is, ugyanis az én ingerküszöböm igencsak alacsonyra van kalibrálva, így mondjuk a napszámos…..
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
Hansaplast 2010.04.25 11:16:07
@phyllo: Ezért lesz még jövőre és azután is vendéged...
Milyen jó olvasni pozitív emberekről is!
Te és Howl101 és a hozzátok hasonló sok (remélem, sok) vendéglátós, utaztató, szállásadó miatt kívánom, hogy mindig legyen bőséges forgalom!

Gy.F. féléknek pedig szívbőljövő mélyrepülést kívánok és sürgős pályamódosítást!
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
Hansaplast 2010.04.22 14:40:48
@atpijkamo: Megírtam volna, ha előtte nem zajlanak e azok a beszélgetések és az a modor nem teszi tönkre a délutánomat...
Sajnos, nem úgy kezdte a beszélgetést, ahogy az úriemberek szokták:
- Hölgyem, mi a problémája? tudunk segíteni? Esetleg tenne egy helyebítést, ez rossz fényt vet ránk, nem szeretnénk ezzel a kommenttel találkozni...
ez így másként folytatódott volna. De nem ezt tanították neki. Sajnos...
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..