Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velem együtt sokakat meglepett a Fidesz békés válasza a regisztrációt alkotmányellenesnek minősítő múlt heti alkotmánybírósági döntésre. Az értelmezések meglepően tág skálán mozognak: egyesek szerint eleve ez volt a Fidesz terve, mások szerint nem volt más választásuk,…..
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.07 12:47:28
@pástétom: "Az ellenzék együtt már beérte a Fideszt."

Ellenzék az LMP és a Jobbik is. Az ellenzék nagyobbik fele ők, akik nem akarnak velem együttműködni. Mindkét párt azt szeretné, hogy a megszorított Fidesz majd koalíciós partnernek fogja felkérni.

A közös gyökerekkel magamra maradok az MSZP és utódpártjaival. Persze nem adom fel, mert ezért kapom a támogatást az USA-ból és a multiktól, bankoktól. Másfél évig úgy fogog csinálni, mint a volt mesterem, barátom, nem csinálok semmit hatásosat a győzelemért, ám közben majd beledöglök!

Az USA egyetemein azért lesz majd állásom 2014 után is, megtakarításaim is vannak, offshoreban is otthon vagyok, ne sírjatok miattam!
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.06 22:44:16
@poor: Ábrándulj belém, szegény barátom!
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.06 22:53:21
@Negyvenértelmiségi: Nagyon jól csinálod. Ez a helyes beszéd! Meg kell mutatni a világnak, hogy ezek a fideszes fasiszták valójában mind hívő zsidók! Így fogjuk összezavarni a fityiszes szavazók elméjét! Most pedig az internacinálé eléneklésével pecsételjük meg közös E14 szövetségünket!
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.06 23:06:25
@Nácigeczyk: Úgy is van! Érezze az elnyomógépezet, hogy vannak itt még bátor szocialisták! Nem áthat egy-két pofont kilátásba helyezni a jobboldali diktátor híveknek! De csak a szelíd szoclib hatalom jegyéban!
Miután az Alkotmánybíróság gyakorlatilag lehúzta a WC-n a kormány nem is annyira titkos fegyverét a választási regisztrációt, két lehetőség maradt. Az egyik, hogy a már korábban Szájer József által megszellőztetett unortodox módszerrel csak azért is megcsinálják, vagy…..
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.06 18:15:51
@Morcos Kartal: A fasisztákok és az izraeliták két külön rassz, semmi közük egymáshoz. Nem keveredtek. A fasiszta országokban fasisztta törvények voltak és a zsidók nem üldöztek senkit! Testvérem! Fogjunk mi demokraták össze (E14, ne feledd) és közösült erővel védjük meg Izrael népének érdekeit, és ne csak a Vidám Vasárnapokon! (men)Órális élvezeteket kívánva várlak a táboromba testvérem!
Vajon elegendő és elég hatásos-e úgy fellépni a náci eszméket hangoztató személyek és mozgalmak ellen, hogy szóban elítéljük őket, és tiltakozó nagygyűléseket szervezünk? Mindez szükséges, azonban messze nem elégséges a megzabolázásukra. A szónoklatok és tüntetések…..
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.05 23:38:10
@Dr. jenőke (jenőke): Nem tetszik nekem ez az a) pont. Ilyen erővel legbiztosabb támaszainkat, mint Kertész Imre, könnyen börtönben láthatnánk.

Módosítani kell és a magyar nemzet elleni uszítást semmiképpen sem szabad a BTK-ban hagyni. Liberális szemszögből ez kifejzetten kívánatos dolog, mint meleg házasságban az anális sex.
Egybites Petike szelleme ma kísért. Rogán "Blikk" Tonió a mai áldozat, mert Girosz Ász fapofája nem ment volna a mai bejelentéshez. Az Alkotmánybíróság olyan sallert osztott ma ki, amitől a fal adja a másikat, sőt a harmadikat is. De. Már megint de. Ez győzelem, kérem szépen. a…..
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.05 17:51:02
@AnnaKarenina: Kezit csókolom! Köszönöm, hogy mellém állt! Együtt 14!
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.05 17:52:23
@AnnaKarenina: Nana, kedvesem. Orbán mindig hazudik! :)
Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon 2013.01.05 19:35:39
@Bronislav Kaminski: Köszönöm, ez nagyon tetszik!
A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a…..