Regisztráció Blogot indítok
Adatok
godel

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
godel 2013.03.03 15:24:10
@pimpalini: Egyre gyancibb,hogy neked van valami személyes ügyed ezzel a szerencsétlennel:) Engem rohadtul irritál(t) császár előd (kisbetűvel ,mert megérdemli),de ennyire még miatta sem voltam kiakadva,na ez az érthetetlen itten kérem...de nem is kell mindent,mindenkit megérteni. No,bye...:)
godel 2013.03.03 16:47:21
@xtibi: Maximálisan egyet értek!!! Tökéletesen megfogalmaztad a lényegét a dolognak...
godel 2013.03.03 17:00:09
@Chuck Νorris: Én általában bírom a kommentjeidet,de ez az átirat valóban nem volt vicces...(és nem vagyok sem középkorú,sem botfülű,házmesternő meg pláne nem:-))
Önmagában lehetne röhögni rajta,de az eredeti szöveg ismeretében,tudván,hogy milyen okból és célból született,ez egy "picit" meggyalázza azt,ami az egyetlen nagyobb értéke a dalnak.És hidd el nagyon jókat röhögtem egyébként a Toldi átiratán és általában a paródiákon,de ezt most nem kellett volna...
Jó, nem szülni a szó schwarzeneggeri értelmében, csak meg akarták tapasztalni, milyen fájdalommal jár valójában a szülés. Igen, tudjuk, hogy ez így fából vaskarika, mert a férfiak egészen pontosan nem fogják tudni, milyen érzés is egy 3,5 kilós gyereket világra hozni, de a…..
godel 2013.02.19 19:08:21
@mézescsók: Nos ,jópofa ötlet,de ne felejtsük el,hogy, egy nőnek (ha már elindult a szülés) nincs más választása.Nem mondhatja azt,hogy eddig bírtam...Én kb ott a 8. óránál (amikor kézzel kitágította a méhszájamat az orvos-igaz megkérdezte akarom-e) adtam volna fel.Mondjuk nyertem vele több órát ,másfél óra múlva meglett a lányom...A férfiak valóban nem erre vannak kitalálva...
Ja és a férjem -mivek az uccsó fél órára bejöhetett,amikor már az igazából idilli és könnyű tolófájásoknál tartottam,megjegyezte meglepődve " olyan fáradtnak tűnsz". Lehet neki sem ártott volna egy ilyen teszt:)
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
godel 2013.01.26 13:28:53
@kamasuka: Mint jeleztem,nem vagyok Nádor rajongó,sőt.Egyszerűen tegnap hangilag ő volt a legjobb,legfelszabadultabb.
Ja,
Berkes O. ezerszer jobb lett volna a Caramell duettben,mint Gájer B.Semmi bajom amúgy vele,swingben verhetetlen,de a döntő,az túlzás volt neki.Meg a 4x -es Caramell támogatás is.
De legalább itt az élő showkban,MINDENKI tudott énekelni,a többi ízlés kérdése.
godel 2013.01.26 13:35:25
@paranyuszi: Igen a Malek ruhája és a Szinetár haja nagyon gáz volt, egyet értek.Miért nem lehetett egy szimpla egyszerűbb tuha és sima haj Dórikának,sokkal jobban ütött volna a dal is.(mondjuk ezt a számot,az eredeti előadókon kívül,csak az Auth Csilla féle változtaban tudom elképzelni,ez fényévekre volt attól)
Malek Andi,meg belenézhetne a tükörbe,persze nem ő adja magára ezeket,de némi beleszólása csak van? Semmi gond,ha egy nő 40 felett szül egy harmadikat,nyilván tovább marad rajta itt-ott és nem is kell mobanőnek kinéznie,de hogy mi előnyös,azt illene tudni...
godel 2013.01.26 13:48:04
@bungics: Igen, azt én is észre vettem,hogy nagyon figyel Dénesre és nem "ordítja le a fejét", nem is ővele volt a baj (bár Auth Csilla hangja,legalábbis ebben a számban számomra verhetetlen).Nekem rossz volt hallgatni ezt a számot tőlük,de Szinetár Dórit,mint énekest mindenképp elismerem
A Blikk addig állította VV Veronikáról, hogy kurva, hogy a végén igazuk lett. Egy kalandos telefonos csőbehúzás után derült ki, hogy a Való Világ és a VV Alekosz-féle társkereső borzalom egyik ikonikus szereplője, a paplanszájáról és műanyag csöcseiről, valamint a VV…..
godel 2013.01.22 19:14:23
@novákandris: Ez nagyon jó!!! Ja, kedves férfiak,szerintem szánalmas,ha egy férfi pénzt ad ezért,az meg egyenesen ultra gáz,ha ezért a "nőért" ...(mondjuk én a 2.világháborús éhező Varsóban sem lettem volna kurva,pedig lényegesen jobb nő vagyok Veronikánál,inkább öltem volna)
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
godel 2013.01.19 15:27:09
@godel: Én sem vagyok tökély:) bocs
godel 2013.01.19 16:08:41
@penetráns: Ez azt jelenti (ma felvételizett központilag gimibe a lányom,így edzésben vagyok), hogy van x-nek 60%-a Y-nak 40%
Elindulnak a szavazatok,hogy egyszerűbben számoljunk összesen 10 db (lehetne 10 000 is)
ami x-nek 3 db (azaz 30%) ,y-nak 7db (azaz 70%),ha összeadjuk a szerzett 30%-ot és a mestertől kapott 60%-ot és elosztjuk kettővel,megkapjuk az átlagát (ez SZKT szavai szerint az összevetés ) szóval az 45% lesz ,y-nál 40+70 % osztva 2-vel 55%,na így jön ki a dolog...
Félpucér bulák (micsoda meglepetés) nem voltak a tegnapi Voice-ban, pedig a Tv2, pont úgy, mint a nagyok, remek műbalhét rendezett a harmadik élő adás előtt, döbbent énekessel, mentorral, hatalmas szilikoncsöcsöket morzsinkáló szőke táncosnővel. Az adást elnézve persze nem…..
godel 2013.01.05 13:56:19
@Sokorai_Atala: Tuti nem az anyukájától kapta,ugyanis a 14 és fél éves lányom dobta be,másfél órát válogattunk , végül oroszlán lett belőle...egyébként Olivér valóban nem macsó ,hanem a lányom korúak kedvence,az én zenei ízlésem is más,de azért Olivér hangilag,mozgásilag is teljesen korrekt és nem bánom,hogy nem a Gyöngyösi félékért van oda...Élete legszebb karácsonyi ajándéka volt a Voice élő jegy,egyébként Olivér nagyon aranyosan F.bookon megköszönte neki és tetszett,hogy a backstage felvételen a kapucnijába ültette a kis ajándékot.Amúgy egy rocker mami vagyok.
godel 2013.01.05 14:29:11
@Sokorai_Atala: Jajj, dehogyis értettem félre...én csak azt akartam érzékeltetni,hogy valóban spontán volt M. Misi beszólása,ugyanis rajtam,lányomon és néhány tucat osztálytárs-baráton kívül senki nem tudta,hogy lesz oroszlán...