Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nimmy (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
 Magyaroknak pusztulniuk kell a Kárpát-medencéből!!!!!! Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell) Dr. Papp Lajos, szivsebész.Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt – jelentette ki egy német történész…..
A minap ráakadtam egy kedves linkre, amely dr. Papp Lajos szívsebész neve alatt kúszott fel a netre. A cikket olvasgatva az ember mindjárt kezdi kapisgálni, miért van olyan helyzetben a magyar egészségügy, amilyet nap mint nap tapasztalhatunk.A szerző szinte minden mondata…..
Elevenítsük fel az egy évvel ezelőtti írást. Úgy hiszem, ma többen megértik mint akkor. Titkok és összefüggések (amit minden magyarnak ismerni kell) Dr. Papp Lajos, szivsebész. Magyarság története meghamisításának kizárólag egy célja volt - jelentette ki egy német…..