Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Kovács

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HTC sajátos stratégiát követ, ezt mindig is tudtuk, bár a felső szegmensben már elkezdték másolni a Samsung termékpolitikáját, az alsó kategóriában hagyományosan túlárazott, a versenytársak megoldásainál jelentősen szerényebb képességekkel megáldott készülékeket tolnak…..
Attila Kovács 2013.06.18 22:29:31
@Hrobert: Az a baj hogy igazából bőven kevesebbet tud,De a kettő közti hatalmas differencia mégis az optimalizáció hiánya. Míg a Desire C 600MhZ-es processzorral képes smooth működésre... addig ez a ROMhalmaz szaggat mint a nagyanyám a tésztát :D...pedig papíron erősebb a processzora.Gondolom 7227A vagy hasonló lesz benne...hogy szakadna bele az aki ezt a kikukázott vackot és az egész S1 szériát használja még :D

@pajav8: Igazat is adok és nem is, pl. egy SGS1-el bőven lehet akár Facebookozni öreg vagy nem, mert elég jól van optimalizálva (legjobb tudomásom szerint eredeti ROMmal ,2 héttel ezelőtt is képes voltam 100-120Ramot szabadon hagyni, ami ugye elég... de pl. Egy HTC One V (és valószínűleg ez is..) már erre nem képes mert a Sense megzabálja még azt a maradékot is....)
A minőséggel vitatkoznék..mert egy mostani UniBody-s HTC megnézem hogyan bontasz meg sérülés nélkül...a Garancia és szervizükről meg hamarosan fogok publikálni egy cikket logouton..meglepődsz garantálom...
Oroszi György olvasónk nem volt rest és berendelte magának a Lenovo A820-as mobilját, amiről írt is nekünk egy tesztet gyorsan. Az írás engem meggyőzött, azt hiszem, hogy megvan az eladósorba került Note 2-őm utódja. :) A szót ezzel nem is szaporítanám, jöjjön Gyuri, akinek…..