Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mocili

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már azt hittem, minden képet láttam Lady Gaga V magazinbeli szerepléséről, ma reggel azonban újabb képekkel bővült a galéria, és ha lehet a korábbiakat fokozni, akkor azt sikerült is. A Lady Gaga meztelenkedéséről írt posztsorozat (remélhetőleg) utolsó mozaikkockái is a…..
Bár a Cannes-i Filmfesztivál véget ért még tegyünk egy utolsó, gyors hátratekintést és gyönyörködjünk még egyet utoljára a pompásabbnál pompásabb vörös szőnyeges ruhakölteményekben! Audrey Taotou Fekete Lanvinban, majd piros Prada-ban. Csak ismételni tudom magam: ez a…..
Mocili 2013.05.28 20:26:30
A kis Jagger lány népszerűsíti a Just Cavalli "For Her" illatát. Íme a tv-spot, készüljetek fel, mert valami nagyon eredeti parfüm reklámot fogtok látni... Ugye-ugye? Erre nem számítottatok, igaz? Micsoda kreativitás, mennyi új ötlet! Klisé, klisé hátán...
Egy totálisan semmitmondó címlap és egy totálisan semmitmondó fotósorozat Victoria Beckhammel. Komolyan nem találom értelmét ezeknek a képeknek. Semmi érdekeset nem vélek felfedezni benne, a vizuális élményről már nem is beszélve. A címlap és a fotók egyébként a brit Elle…..
Kristen Stewart topmodelleket megszégyenítően képes unott arccal a kamerába bámulni. Ezt a kicsit megvető, unatkozó, mindenbe beleszarok arckifejezést a modellsulikban akár oktathatná is. És ha már ott jár beülhetne egy hogyan legyünk bájosak és mosolygósak kurzusra is... bár…..