Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gelece

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelenleg pedig úgy…..
Gelece 2013.01.03 14:35:10
@Desmond77:

Nem tudom ki mit akar ezekkel a listákkal, én speciel arra kívánom felhívni a figyelmet, hogy rohadtul szánalmas hogy minden Fidesz hívő azonnal kommunistázni kezd, amint valaki kirtiák fogalmaz meg imádott pártjukkal szemben, miközben a Fidesz fél vezérkara kőkemény szereplő volt a kommunizmsban. Valószínűleg azért is irritál ez engem (és gondolom másokat is) ennyire, mert kevés dolog van amit jobban útálok a kommunizmusnál és a kommunista szemléletnél. Pont ezért utálom a Fideszt is akik amellett, hogy volt kommunistákat ültetnek vezető pozícióba, a mai napig kommunista típusú politikát folytatnak, szinte szóról szóra ugyanazt szajkózzák mint Kádár a hanyatló nyugattól az állam gyámkodó szerepének fontosságáig. Hajdani demokrata pártból mára az MSZP-nél is kommunistább párt lettek. Ebből én nem kérek, abból pedig végképp nem, hogy ennek még ennek a rezsimnek hívei kommunistázzanak le engem.

Az pedig nem igaz, hogy mindenkinek be kellett lépnie az KISZ-be pláne nem az MSZMP, én se voltam tagja ezeknek soha mint ahogy egyetlen felmenőm sem. Akik ezen a listán szerepelnek azok többnyire ráadásul igen komoly szerepeket játszottak a kommunizmusban is (nem egy kormánytag is volt!), nemcsak egyszerű tagocskák voltak.

Az pedig mégtöbbet elmond a Fidesz kommunista kötődéséről, hogy 23 évvel a rendszerváltás után sem merik nyilvánosságra hozni a kommunista ügynöklistákat. Ezeket a dolgokat nem lehet kimagyarázni.
Gelece 2013.01.03 15:46:13
@IDKFA:

Mitől vagyok szerinted ballibant? Mert nem istenítem a Orbánt? Azt az Orbánt aki 89-ben még ezt mondta: "A hozzám legközelebb állók, Kövér László és Fodor Gábor velem együtt egyfajta szociálliberális meggyőződésűek. A Századvég című lapunknál ugyanakkor dolgoznak olyan reformkommunista szerkesztők is, mint Stumpf István és Wéber Attila."

Ami pedig kommetedet illeti: "Úgy tűnik ma már minden idióta írhat blogot és az index még a címlapon is reklámozza ezeket a félkegyelműeket."

Igazad van, ebből aztán véletlenül se következik az, hogy szerinted az lenne jó ha nem írhatna minden idióta blogot, vagy ha mégis, az Index legalább elrejtené őket. Tehát a kommented valójában örömittas felismerése annak, hogy de jó világban élünk, ahol még idióták is blogolhatnak. :) Én kérek elnézést.
Gelece 2013.01.03 16:32:23
@IDKFA:

Ennyit tudsz reagálni mindarra amit írtam?

Én elhiszem, hogy te nem szívesen hallgatod ezt, mert te vagy az aki egy olyan pártot támogat akik akár ciklusonként váltogatják az "elveiket", annak függvényében, hogy épp milyen hazugságból remélnek több szavazót, de bármilyen meglepő is számodra, vannak emberek (sőt ők - mi vagyunk többségben) akik 20, 30, 40 éve után is ugyanazt gondolták ugyanazokról a dolokról. Ezt nevezik elveknek. Hogy most ne mondjak, ott van pl. Fodor Gábor, aki akkor is ballib volt és azóta is ballib maradt. Igaz ő sose volt KISZ titkár se, mint pl. Orbán. De ott van pl Antall József is, aki 56-ban is jobboldali volt és az is maradt haláláig, ő se volt soha se KISZ titkár, se MSZMP tag. Folytathatnám még ezt sort akármeddig, a lényeg, hogy amiről te azt hiszed, hogy általános és rendben van úgy ahogy van, az rohadtul nem általános és rohadtul nincs rendben, csak egy köpönyegforgató, elvtelen, gerinctelen pszcihopata zsebdiktátor hitette el veled, hogy nincs azzal semmi baj, ha egyik héten ezt mondjuk a másik héten meg azt. Észre se veszed, hogy mekkora hülyének vagy nézve, sőt még tapszols is hozzá.