Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ursa minor

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt már korábban egy poszt (itt ni), ahol szőrmentén méltattam az efféle gyönyörűségeket, csak tetézni tudom: szép-sé-gek! Persze, ha tetőtérben alakít ki a Zember lakórészt, vannak hátulütői, hiszen a szigetelést és nyáron a hűtést meg kell valahogy - ízlésesen -…..
Ursa minor -3, -2, -1. nap 2013.01.08 11:01:09
Ezt a három napot december közepén, pont a legnagyobb hajtás (20-a, bevallások, feltöltés) közepette kellett Apának kicsippentenie a munkanapjaiból. Mivel Anyának ekkor volt egy három napos céges továbbképzés. Még mielőtt megijednétek, természetesen otthon aludt. Így a reggeli…..
Ursa minor -4. nap 2013.01.04 09:00:00
Ez még december elején történt, amikor Anyának be kellett mennie a munkahelyére a visszamenetelével kapcsolatosan valamilyen ügyintézésre. Bár már többször magával vitt, mivel ez egy egész napos, hivatalos munka volt, a cégen belüli szaladgálással, Apa szabira ment (igazából…..
Ursa minor Bevezető 2013.01.03 14:50:48
GYED-en vagyunk. Apával. Ezt hallva sokan felszisszennek. Pedig nincs ebben semmi. Mivel ugye a család egy társas vállalkozás, Apa egy munkaviszony váltása után, a gazdasági válság miatt, nem talált igazán Neki fekvő állást, és Anyának ilyenből van egy nagyon jól fizető, azt…..