Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Pal

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rosszul feltett kérdésre rossz választ adtak 2004. december 5-én, mondta Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt elnöke Kolozsváron, és benyögte a bocsikát, majd Markó Bélával egymás nyakába borulva elénekelték az Intern-nacionálét, bennem meg életre kelt a mémgenerátor,…..
Peter Pal 2013.01.21 11:53:46
@kovi1970: Ez így népmese. Én 23 millió románra emlékszem érvként... Szóval hagyjuk már ezt a baloldali népmesét, hogy jön O.V. és kettéválasztja a magyarokat, mint Mózes a Vörös- tengert... Ez mindegyik politikusnak magától is megy, és szorgosan is gyakorolják...

--------
a poszt meg remek! :)
Glob-al-Goritmus Cink Maliban 2013.01.19 12:53:22
Állítólag François Hollande nem akarta belekeverni Algériát veszedelmes katonai kalandjába Maliban, és a vállalkozás fő célja az ország északi részét uralmuk alá vonó keményvonalas iszlamista csoportok elleni fellépés. Ám Algéria könnyen belesüllyedhet a mali futóhomokba,…..
Peter Pal 2013.01.20 14:32:29
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Ezen az ENSZ határozaton kívül van még néhány szerződés azért ami ezzel foglalkozik. Hogy ne menjek messze még az ENSZ Alapokmánya is!

Kisebbségeket meg ez a jog nem illeti meg. Erről is van több határozat, illetve szerződés, de ne kelljen már erről előadást tartanom, mert 1. nem vagyok nemzetközi jogász, 2. vizsgázni is utáltam belőle :) , 3. tök jó tankönyvek vannak belőle, csak kurva hosszúak, szóval akit érdekel nézzen utána :)
Peter Pal 2013.01.20 14:23:58
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Hát ezt így nem lehet kijelenteni, hogy csak gyarmati területre vonatkozna, de nagyon másra nem volt működő példa. :)
Peter Pal 2013.01.20 14:28:09
@Mohamed: Ez így butaság. :) Búr államoknál volt erre példa, hogy az ENSZ baromira nem ismerte el, pedig az itteni helyzetnél lényegesen közelebb álltak az államisághoz. Ez nem úgy megy, hogy távolról nézve államnak tűnik, ezért függetlenedjen...(A búr államoknál pl. az volt a gond, hogy nem a területen élő össz lakosság vett részt ebben a folyamatban.)
  Ma a Lendvay utcai Fidesz-székháznál tartotta több mint két évtizedes gigaturnéjának legújabb előadását a Belvárosi Antirasszista Nagycirkusz. Az ürügy ezúttal egy félművelt, - nótás és talán -részeg sajtómunkás szokásos heti akciója volt, amelynek során ismét egy…..
"Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a doni katasztrófa. Idegen földön, idegen érdekekért négyszer annyi ember veszett el, mint a mohácsi csatában." (Heti Válasz)   Tilinkós, horthymikiszobros  jó reggelt kívánunk!  Milyen érdekekért a kicsoda-micsoda?…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
Peter Pal 2013.01.06 12:22:45
@Rendíthetetlen Álamkatona: Egészséges lelkű embert írtam. Persze, hogy nem érted.
Itt valami történt. Néhány napja Szájer József és Rogán Antal még hevesen kardoskodott a választási regisztráció mellett. Pedig feltételezem, hogy a Fidesznek is lehettek karácsony előtt információi a szabadságjogokat lábbal tipró ötletük elmeszeléséről, hiszen már én is…..
Peter Pal 2013.01.05 10:39:59
@gréczyzsolt:

Most akkor Orbán akkora diktátor, hogy mégis lesz választás? Regisztráció nélkül ? Lehet 14-ig sem kell várni ? :)

Gyenge lábakon áll ez a diktatúrázás Kedves Zsolt! :)
Azt gondoltam, megírom, mit tartok a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014 választói mozgalom, a Magyar Szociáldemokrata Párt és a Szövetségben, Együtt Magyarországért mozgalmak tárgyalásairól. Szanyi kapitány Azt gondoltam, megírom, hogy a nagy…..