Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabibashi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a reklámadó tervezete komoly, akkor rengeteg újságíró kerül lapátra hamarosan. Ha nem komoly, akkor is elég lehet ahhoz, hogy a TV2 a jobboldali médiabirodalom részévé váljon.Amikor az Orbán-kormány szektorális adóit szokták szidni előttem hosszasan, hogy mennyire…..
csabibashi 2013.05.28 16:45:19
@kennyking: Ott azért nem volt reklám, mert spielberg kifejezetten megparancsolta, hogy nem szakithatják meg reklámmal a holokamu sci-fijét.
csabibashi 2013.05.29 07:32:30
Egyszervolt ország kormánya egyre beljebb trappol a morális ingoványba. Lassan már a látszatra sem figyel senki, lóghat a lóláb ahová akar. Itt a választás a nyakukon wazze, a szétlopott dohánybizniszt ügyesen újra kell osztani, aztán meg láthatatlanná, vizsgálhatatlanná is kell…..
csabibashi 2013.05.01 07:22:05
@épészmérnök: Szervezzétek meg felé a fegyveres harcot,ha a fővárosban éltek! Van pár emberem, akik az utolsó leheletükig harcolnak.
Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a párt gyűléseit…..
A brit köztévé hármas csatornája (BBC Three) villámgyorsan meglovagolja a barátnőjét lelövő műlábú futóember, Oscar Pistorius sztoriját, és egy dokumentumfilmet készít a nagy port felverő ügyről, ami csak azért érdekes ugye, mert a gyilkosnak műlába van, és aki ezt most…..