Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ducifan (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb szépséget szeretnék bemutatni. Ő Juicy Jacqulin, a http://www.juicyjackie.com/ fizetős oldalon érhető el. Egy nagyon szép arcú és csinosan öltözködő lányról van szó. Aki olykor hétköznapian csinos, vagy kihívóan szexi. Mindig szép frizurával, gyönyörű…..
Mindennapjaim Mit írhatnék.... 2013.03.29 17:05:00
A satisztikák alapján bizonyos személyek rendszeresen olvassák a blogom, de az évek alatt, legalább is, az utóbbi időben elfogyott az ihlettem, nem tudom miről is írhatnék. A legutóbbi kommentekben kaptam hideget meleget egyaránt, de az életem nem változott. A hozzállásom maradt…..
Többen kérdeztétek, hogy 2011 májusa óta gyarapodtam-e. Igen akkor írtam, hogy 121 kiló voltam, szóval, ja híztam azóta, 150 kiló fölött járok, hogy pontosan hol azt most nem tudom :P Lassan majd új komolyabb mérleg kell, valamint, biztos, hogy a most karácsony is rendesen betett.…..
ducifan (törölt) 2013.01.27 13:31:13
Elnézést a pár olvasómtól ha ritkán jelentkezem. Idén fogok érettségizni így egyre többet kell tanulnom. Persze a hízásom jól alakul. Főleg az ünnepek révén. :) Itt msot senki nem szólt rám a családban, sőt nagyszülők örültek a jóízű zabálásomnak, ami meg is tette a…..
Nem tudom mennyire volt érdekes az előző bejegyzésem, de az egyetlen komment alapján arra tippelek, hogy a gyakorlati tények érdekesebbek lehetnek, mint a kis elmémben folyó gondolatok. Szóval következzen, hogy hol tratok most illetve mi a célom. Utóbbi nem túl konkrét, nincs…..
ducifan (törölt) 2013.01.03 00:55:25
Szia!

Én is ifjú vagyok, csak úgy mint te, és tudom nagyon jól, mennyire ritka az eseted, illetve ízlésem..
Végigolvastam az eddigi blog-bejegyzéseidet, és tök jó, hogy így állsz a dolgokhoz, mármint hogy "szembemész a rendszerrel". Az, ahogyan írsz a ducik kiközösítéséről, meg hogy "valami nincs rendben veled" szinte ugyanolyan, mintha az én véleményemet olvasnám... Az a baj, hogy nagyon kevesen látják így.
Minden esetre valami velem sincs rendben ezek szerint, mert nekem csakis a valóban duci lányok(80-90kg felett) a vonzók, és már nagyon nagyon elegem van ebből a 'vékonyimádós' kultuszból..
Külföldi cikkekben csomó olyant lehet olvasni, hogy "húúú most egy duci fiatal lány kiált a testéért és magáért és tökre sikeres..."
Itthon miért nem merik ezt sokan megtenni?
Az értelmi színvonal, vagy egyszerűen csak a csőlátás miatt? Aki kicsit is különc, kicsit is kilóg a sorból, valami újat akar, azt valamilyen módon ki KELL hogy csinálják, minden téren?!
Jelen esetben engem is rengetegszer csesztettek, a számomra vonzó alak miatt..
Nem értem, hogy itthon miért ekkora szám, ha valaki nem akar vékony/gebe lenni, vagy éppen duci párja van.. Megbámulnak az utcán, "Óóó az a srác biztos egy lúzer, neki csak ilyen jutott", megvetik a duci lányokat szinte mindenhol.. Talán majd egyszer elfogadják ezt.. Egyszer...
Elszomorító, hogy egy sablon világban élünk, sablon minden, és egyre kevesebb lesz benne a színfolt, a személyiség, az egyéniség. Mindenki hasonlítani akar valakire, a csajok a magazinos "nénik" alakját akarják magukénak tudni, a srácok pedig a "magazinos nénikre" hajazó csajszikat.. Namert hát egy "duci csajjal hogyan villogjak a haverok előtt??!!"
Nagyon jó látni, hogy végre akadt egy "újabb" színfolt! Csak így tovább, és sok sikert!
Remélem, hogy benned rejlik majd a hazai példa, és hallunk még felőled :-)

Ha pedig azt hiszed, hogy beteg az elméd, akkor hadd csatlakozzam, már ketten vagyunk! :D