Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voelgyi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt mondom, „málinkapálinka,” ismerőseim zömének felcsillan a szeme, mert tudják, miről beszélek. Az utánozhatatlan Márton és Lányai málnáról. A „málinkapálinka” – ahogy mi hívjuk – nálunk régóta osztatlan sikert arat. Így hát, amikor…..
voelgyi 2010.08.12 17:26:30
@sompalinka: ebben teljesen igazad van, de... Ha rossz a gyümölcs, akkor nem szabad abban az évben abból pálinkát főzni (pl. nincs minden évjáratban Kopár sem), szerintem azonban nem is csak a gyümölcs minőségével volt a baj, hanem a technológiával is, vagy, hogy már nem csak a közép-közép párlatot használták fel. ((arról nem is beszélek, hogy az etalon málnapálinka sikerén felbuzdulva drasztikusan megemelték a következő évben a málnapálinkájuk árát...))
A világ több tévétársaságához hasonlóan tájékoztatni fogjuk a nézőket a másik csatornán látható meccs alakulásáról, illetve meg is mutatjuk kis képben a párhuzamosan zajló mérkőzés góljait. Amióta a bundázások elkerülése érdekében bevezették a párhuzamos meccsek…..
Két hét gyorsan elrepült, és a sonka- és bejglimérgezés után jól esik végre újra vasárnap esténként Cobrát nézni. A fél Örs a reggeli kávéját egy sárga benzinkútnál iszogatja. Semir és Chris között lightos kacérkodás folyik. Semir az elemkavalkádban nem tudja…..
Aki kicsit csöpögős Született feleségek hígított változatára kíváncsi jó sok kocsitöréssel annak ajánlom a Cobra új hogyvoltját. A mai rész inkább érzelmekre próbált hatni, ezért egy családi jelenettel kezdünk, Semir érkezik az Örsre, Andrea eldobta orvoshoz menet, mert a…..
Egy hét kényszerszünet után végre újra itt, vágjunk is a közepébe. A sötét autópályán találjuk magunkat, ami eléggé emlékeztet az M0-s új szakaszára. Semir és Chris éjszakai műszak után van, fáradtak is, mint a kutya. Hát nem is Semirnek való már ez az életmód, főleg,…..
voelgyi 2009.03.23 20:12:13
@zoxó: azért ki lehet találni, és ez különben sem az édes anyanyelvünk című műsor hogyvoltja volt
voelgyi 2009.03.24 09:25:14
@mándruc: nekem teljesen logikus volt, hogy Dorn nem lövi le Christ, hiszen úgy gondolta, hogy Chris a korábbi megmentések miatt nem fog beszélni. Mint ahogy bastit sem akarta megölni egyből, csak azután, hogy megbizonyosodott arról, hogy köpni fog.
voelgyi 2009.03.24 09:26:38
@zoxó: ? most akkor megtudtad, hogy mi volt a részben vagy sem?
Ha ennyire igényes vagy akkor ne nézz tévét se, hanem olvass ,mondjuk Tolsztojt
Vicces helyzettel kezdődik a legújabb epizód, Semir mint gyakorló apuka, próbál segíteni Andreának, ezért 300 csomag pelust vásárolt a kislányának. Semir igazi üzletember, hiszen még 20 centet is spórolt vele, de a legnagyobb spórolás az lett volna, ha nem vesz egyet sem. Chris…..
Az egyik kedvenc részemről kell írnom az évadban, amiben a rossz végre megkapja a jutalmát, és nagyon sok információt megtudunk Chris Ritteről. Egyik szemem sír, a másik nevet, de hogy miért azt a hogyvoltomban kifejtem. A rész eredeti címe Nemesis, azaz bosszúálló angyal,…..
voelgyi 2009.03.03 13:49:46
@Sylba: maga az rtl-en adott rész vált kuszává a végére
Persze, ha ilyen előzmények után nem adnák Chris előéletét, akkor biztos azért nyavajognék :-)
Azért remélem, hogy Hottéék azérz az évadban több szerepet kapnak, mint most az utóbbi 2 részben volt
Chris Ritter új lakásán vagyunk (dobozok mindenhol, tehát nem régen költözhetett be), aki éppen kávét tölt, és reggelizéshez készül. Semir egy benzinkútnál tankol, és közben hívja, hogy felkészült-e már az első napjára, és hogy felkötheti a gatyát. Chris mosolyogva…..
voelgyi 2009.02.24 10:39:42
@Sylba: Chris olyan kb, mint Brosnan után az új James Bond - bárdolatlan, nyers, durva. Jó persze nem kell, hogy olyan pp legyen kinézetre mint Jan volt, de talán már túlzottan hozzászoktam/tunk Tomhoz.
Új évadhoz vadiúj főcím dukál, sajnos aki a bevezető intrót látta, azoknak a rész poénját sajnos lelőtték. Mark Ferrarijával egy sötét sikátorban áll meg, cigarettára gyújt és meglepetésünkre, Simon érkezik, aki gyorsan meg is jegyzi, hogy „mi ez a hacuka…..