Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomi123123

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea Barzagli szívesen lenne pár évvel fiatalabb annak érdekében, hogy még sok-sok szezont lehúzzon zebracsíkosban. A 34 éves játékos a szerződéshosszabbítás küszöbén áll, s így további egy évig kötelezheti el magát szeretett csapata mellett. A játékos azonban azzal is tisztában van, hogy nincs…..
A futballban tizenkét hónap nagy idő. Tavaly ilyenkor Paul Pogba átigazolása a Juventustól Európa leggazdagabb top klubjainak egyikéhez csak idő kérdésének tűnt. Ebben a szezonban a fiatal francia csillag azonban gyengébb formát mutat az elmúlt évekhez képest, és bár a számok…..
A Juventus állítólag ismét megpróbálkozik a Bayern München támadó csillagának, Mario Götzének a leigazolásával a nyáron. A német válogatottról tavaly nyáron rengeteget írt a sajtó, amely szerint az Öreg Hölgy komoly erőfeszítéseket tett a futballista megszerzéséért, azonban ez kudarcba fulladt,…..
Olasz források szerint feltehetően a Chelsea-vel kapcsolatos pletykák hatására is a Juventus vezetősége azt tervezi, hogy szerződéshosszabbítást ajánl fel Massimiliano Allegrinek, amelynek elfogadása esetén a tréner 2018-ig kötelezné el magát. A bianconero mestert pár hete…..
tomi123123 2016.02.17 16:13:49
@pedronegroo: 100% felett? Ő rúgja a gólokat vagy mi? :D
Allegri megmutatta mennyivel jobb edző Conténél, mert számunkra a bl az igazi szintmérő.
A másik az, hogy Marottát állandóan ekézitek, de ez a keret erősebb mint a Conte kerete volt!?
Nem igazán következetesek a hozzászólásaid inkább ilyen "semmisemjó" és én majd jól megmondom jellegűek.
A Juventus napokon belül bejelentheti legújabb igazolását, a pillanatnyilag a Genoa alkalmazásában álló Rolando Mandragorát, s a Pescara elnöke, Daniele Sebastiani úgy véli, hogy fiatal kora ellenére, az olasz tehetség megállja majd a helyét a zebramezes együttesnél. "Rolando egy fiatalember, aki…..
tomi123123 2016.01.15 23:35:51
@delpi0823: +1
kysbé te meg vegyed a budmil táskád és húzzál haza mordorba!
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta úgy véli, hogy nehéz ütközet vár csapatára a Bayern München ellen, s a zebramezeseknek szerencsére is szükségük lesz, ha tovább kívánnak lépni a Bajnokok Ligája legjobb nyolc együttese közé. "Nedvěd ott van Nyonban, az értékelést inkább…..
Paulo Dybala csalódásként élte meg a Sevilla elleni vereséget, azonban arra nemigen tudta a választ, miért nem sikerült gólt szerezni. A bianconero csapat a Bajnokok Ligája csoport első helyét is megszerezhette volna egy döntetlennel, azonban a Manchester City legyőzte a Borussia…..
tomi123123 2015.12.09 22:08:06
@KysBé: Tavalyi menetelésünk is nagy mértékben a sorsolásnak volt köszönhető!!!
Igaz ami igaz nem sok közünk volt hozzá.
Remélem idén megnyerjük a bl-t az ellenszurkolók meg agyvérzést kapnak :)
A jelenleg csapat nélküli Carlo Ancelotti úgy véli a Juventus továbbra is versenyben van a Scudettoért folytatott harcban, egyben két kollégáját, Roberto Mancinit és José Mourinhot is elismerő szavakkal méltatta. Mint ismeretes a Bianconeri nehéz rajtott vett az idei szezonban,…..
tomi123123 2015.12.09 17:58:47
@Mixbetegállat: Én nézni sem bírom a csapatait.
Remélem soha nem adatik meg neki hogy a Juventusnál dolgozzon.
A Juventus az AC Milan együttesét fogadja, s az itáliai rangadó két a táblázaton méltatlan pozícióban tanyázó csapat összecsapását hozza majd, amelyen, esetleges győzelmével, a zebramezes együttes megelőzheti a közvetlenül előtte, a bajnoki táblázat hatodik helyén várakozó…..
Miközben Juan Cuadrado végleges átigazolása egyre biztosabbnak tűnik, a jelek szerint a Juventus érdeklődik Oscar iránt is, és a brazil átigazolása ügyében is új fejlemények vannak. A kolumbiai futballista ügye várhatóan januárban lezárul, ám a brazil támadó középpályás…..
tomi123123 2015.11.19 09:22:04
@-vargacsabi-: Sajnos ilyen a színvonal :(
Elkeseredett jelentéktelen emberek rosszindulatú károgása....
A veterán olasz edző, Claudio Ranieri szerint a Juventus nem lesz képes idén megvédenie bajnoki címét a Serie A-ban. A korábban a torinóiak mellett a Fiorentinát, a Romát és az Intert is irányító tréner szerint ez nem is reális elvárás jelen helyzetben Massimiliano…..
tomi123123 2015.11.10 17:09:15
@molnaratti10: +1 Tetszik a hozzáállásod.
Érdekes azt olvasni itt bárkitől is hogy én nem látok a jövőbe... mert amikor igazolásokról van szó akkor mindenki tényként közli a jövőt (szar lesz sérült lesz nem Juventus szint...) és ha bejön akkor elégedetten verik a mellüket. Néha nehezen hiszem el hogy ez tényleg egy Juventus rajongói oldal.
Szerintem sok inter milán roma és sorolhatnám szurkoló van itt aki direkt szítja a tüzet. Mondjuk azt megértem, hogy ez generál sok hozzászólást lásd nso.
Csak a színvonal esik a békasegge alá.
Mielőtt félreértenéd pedronegroo nem rád gondolok te szerintem egy pesszimista mindent jobban tudok Juventus szurker vagy :)
A Juventus által is élénk figyelemmel követett Domenico Berardi, akit sokan a torinóiak egyik borítékolható nyári igazolásának vélnek, elárulta, hogy szívesen próbálna szerencsét az FC Barcelona együttesénél. "Hízelgő, hogy ennyire sok csapat követ figyelemmel, de egyelőre…..
tomi123123 2015.11.07 13:59:40
@MarekCsont: Gratulálok!!! Nagyon igényes hozzászólás!
tomi123123 2015.11.08 04:58:29
@KysBé:
Rólad tudni illik hogy nincs ánuszod? Vagy egyszerűen nem tudod kontrollálni a székletürítésed? Különben nem sok értelme van annak amit írtál!
Juan Guillermo Cuadrado megszerezte első gólját a Juventus mezében a Torino elleni mérkőzésen, ráadásul a találattal eldöntötte a meccset, így nem véletlenül nyilatkozott rendkívül elégedetten. „Az igazság az, hogy keményen harcoltunk a mérkőzés utolsó percéig, és ilyen…..
tomi123123 2015.11.01 21:24:28
@norbi9107: Fiam nézzed csak te is a fior meccset az való neked!!!!
Az egyik pofont a másik után kapó Juventus szurkolói az Atalanta elleni győzelem után bízhattak abban, hogy a csapat szép lassan elkapja a fonalat, s ha szemkápráztató játékot nem is nyújt, de elkezdi szállítani a pontokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az Öreg Hölgy egy…..
tomi123123 2015.10.31 22:20:42
A Juventus szurkolói aligha zárták szívükbe a csapat egykori játékosát, Felipe Melót, aki 2009-ben igazolt Torinóba, majd előbb kölcsönben, később véglegesen is Isztambulba költözött, végül most nyártól az Inter mezét viselve próbál ismét szerencsét Olaszországban. A…..
A tavaly a csoportkört kínkeserves botladozással kezdő, majd egészen a döntőig menetelő Juventus számára most fel van adva a lecke, hiszen a Bajnokok Ligája D csoportjából a Manchester City, a Sevilla és a Borussia Mönhengladbach testén keresztül vezet az út az egyenes kieséses…..
tomi123123 2015.09.15 23:11:28
@m.martin91: Persze 0 pont lenne a reális IGEN az Udinese 1x jutott el a kapunkig mi meg mindent kihagytunk sajnos.
Te nem egri viktor vagy amúgy???
tomi123123 2015.09.15 23:15:55
@Trieszt120506: Emészd meg haver nyertünk tudom nem erre számítottál de ez van holnap majd valami kamu hírnél szidhatod a csapatom de ma kuss :D
A Juventus továbbra sem tett le a Schalke támadójáról, Julian Draxlerről, s pillanatnyilag a német klub döntésére vár, azonban közben egy lépésre került az Olympique Marseille középpályásától, Mario Leminától. A Schalke még nem bólintott rá a Juventus utolsó ajánlatára,…..
tomi123123 2015.08.30 07:11:30
@babo0410: Ne húzd fel magad KysBé hozzászólásain egyszerűen ugord át őket. Én is így csinálom vele meg szonyizolival is de lehet ez a kettő ugyan az.
Új részletek láttak napvilágot a Juventus fiatal francia tehetségének, Kingsley Comannak Németországba igazolásáról. A Bayern München csapata állítólag 28 millió eurót fizethet az olasz klubnak, melynek vezetőedzője, Max Allegri ma sajtótájékoztatón erősítette meg a 19…..
tomi123123 2015.08.29 19:13:25
@Rivendell: Na megint jól megaszontad :D ügyes vagy :D
tomi123123 2015.08.29 19:14:33
@Rivendell: Ne öld meg az agysejted :D
A Roma elleni rangadóra készülődő Juventus mestere, Massimiliano Allegri megerősítette, hogy Kingsley Coman elhagyja a torinói együttest, s csatlakozik a Bayern Münchenhez. "Kingsley Coman távozott." - szólt a francia tehetségről Allegri a mérkőzést megelőző sajtótájékoztató…..
A Juventus kijelölte keretét az Udinese elleni szezonnyitó meccsre, amelyre Torinóban kerül sor, és amely megadhatja a Juventus számára a szükséges kezdeti lendületet a bajnokság elején. Az Udinese elleni találkozón a tréner rendelkezésére állhat a sérülésből visszatérő…..
Alex Sandro már csak egyetlen lépésre van attól, hogy a Juventus játékosa legyen, mivel a mai napon a futballista sikerrel vette az orvosi vizsgálatok jelentette akadályt. A Porto csapatától távozó balszélső tegnap este érkezett Torinóba, és a mai napon a szerződés aláírása…..
Az Atalanta védőjét, Federico Pelusót már csak néhány óra választja el attól, hogy a Juventus játékosa legyen, miután ma reggel megérkezett Torinóba, ahol a Clinica Fornaca di Sessant szakemberei meg is kezdték az átigazolás hivatalossá válásához szükséges orvosi…..