Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benedek Szénási

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mad Max 4 – A harag útja Ezen a listán első helyezettünk a Mad Max 4. Az ausztrál filmet ugyanaz a George Miller követte el, mint az eredeti 1979-es disztopikus akciófilmet Mel Gibson főszereplésével (ami valóban nem rossz munka), ám ezúttal egészen elképesztő módon ízléstelenségbe fordult a dolog.…..
Minden évben akadnak olyan filmek, amelyektől előzőleg nagyon sokat várok, ám végül nem képesek még csak megközelíteni sem a képet, amit korábban, vágyakozón kialakítottam róluk magamban. 2014 sem volt más, idén is érkeztek keserű csalódások. Az alábbi öt film közül csak…..
Néhány hete olvashattátok az oldalunkon a Windows Phone és az Android rendszerű telefonok összehasonlítását, most pedig a két nagy rivális, az Android és az iOS küzdenek meg egymással. Előre megjegyzem, hogy a leírtak a saját tapasztalataimon és véleményemen alapszanak, valamint…..
aeon flux kritika: dredd (2012) 2013.01.09 09:00:00
Amikor a kilencvenes évek derekán Sylvester Stallone leemelte sisakját, majd ajkán olasz akcentussal, háta mögött a vigyorgó Rob Schneiderrel azt találta mondani, hogy ő maga a törvény, kevesen gondolták volna, hogy a 2000 AD kockáin feltűnt igazságosztó valaha kiköszörülheti ezt…..
Benedek Szénási 2013.01.10 16:32:50
@Cseh Dániel: hát szerintem messze rosszabb film a Dredd főleg azért mert a Raid mégis csak egy indonéz alkotás, tudom hogy Dredd se sok milliárd dollárból készült de azért figylembe kell venni:D és nekem a Rajtaütés verekedéses sokkal jobban tetszettek mint a bíró hiper masinájának mindenféle lőszerei
Benedek Szénási 2013.01.11 15:30:17
@doggfather: nah jó most már akkor kimondom a Dredd egy kalap szar a Raid ugyanabban ezerszer jobb. sokkal akciódúsabb. ugyan éppen ezért mert INDONÉZ a szereplőket néha nehéz megkülönböztetni pl. a ruhájuk miatt is, de én nem ájulok el Karl Urban játékától sem. A Rajtaütésben legalább a szereplő gárda olyan,hogy képességeike kamatoztathatják a filmben. és sokkal jobb ez a kis egyszerű drogtanya mint a 200 emeletes szuperül lezárt csoda
Benedek Szénási 2013.01.11 17:42:46
@doggfather: "párhuzamot nagyon erősnek éreztem"
Nos, úgy tűnik, Magyarország leghíresebb akciósztárja ismét visszatérhet, hogy feledtesse azt a tíz évvel ezelőtti próbálkozást, melyben a klumpás nyomozónőből borongós tekintetű asszonnyá ért Veszprémi Lindát egzisztenciális problémákkal szembesítette (ezek közül a…..