Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laló

0 bejegyzést írt és 1246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brill Séró Napi 2009.09.09 10:08:00
Egy kis vigyorogni való. Feltéve ha, sikerül feltöltenem. A villamoson sikerült lencsevégre kapnom... Egészen konkrétan a retyópapír lóg ki a tag gatyájából. :))(az ilyenekről mindig azt hittem, hogy ezeket valaki úgy szerkeszti) ..
laló 2009.10.15 08:35:21
Szinte majdnem változtatás nélkül adom közre Légiós Tündérmackó levelét. Érdemes az érintetteknek elgondolkodni a mondandóján. Már mondtam ennek a pasinak, hogy neki is írnia kéne, de azt mondta rám bízza a dolgot. Hát legyen. Kedves Berill!Szerintem nem meséltem még…..
Angelday Plastik József adta le a drótot, hogy a Jeans Club nevű cég egyszerűen ellopta a barátja, maz fotóját, pólót csináltak belőle, majd amikor jelentkezett náluk a fotós, pökhendi módon lepattintották. A sztorit az emeli ki a naponta tucatjával történő hasonló lopások…..
Hófrász után itt a hőfrász? Déltől este hétig legfeljebb 80-nal haladhatnak a vonatok az egész országban. A nagy melegre való tekintettel döntött így Szamos Alfonz, nyugdíjazás előtt álló pályavasúti főigazgató. Az eleve kisebb sebességű (40-80 km/h közötti legnagyobb…..
Balázs hazaért, a klíma csak az utolsó 20 percben mondta be az unalmast, igaz a hálókocsikban nem is volt klíma, bár ez legyen a románok gondja. Mindenesetre vicces színjáték volt a tegnapi. Íme a 83 perces késés szummája: Üdv Mindenkinek!A mai késése a Pannónia IC-nek 120…..
Az alábbi post egy újabb kérdést tár elénk. Harminc évesen lehet az ember újra szerelmes? Megérné kilépni egy jól működö kapcsolatból a bizonytalanságért? télkezzetek! Még nem történt semmi, semmi visszafordíthatatlan, de sajnos, ha nem lépek (vissza) fog történni.…..
Egy szép nagy homárral keresztezett sünt érdemelne a lenti történet cipőbolti eladója, mert ennél taplóbb hozzáállással még nem nagyon találkoztunk. A nem nagy hiba is hiba, azt ilyen ocsmányul kijavítani sem szép dolog, de a hölgy beszólásai teszik igazán izgalmassá a…..
Az alábbi levél landolt a postaládánkban, biztos ez a retek szél fújja ki az értelmet az emberekből. Bár egy picit halványít a történeten, hogy hölgy az írója, a felvázolt történet sokkal viccesebb lenne ha férfiszerelemről lenne szó benne. Mit tegyen szegény levélíró…..
laló 2009.03.27 13:19:12
@Zsoozsy:
ki tudja?!
lehet most itta meg azt a részt amikor hősszerelmessé válik :)
laló 2009.03.27 13:51:03
@Zsoozsy:
biztosan elhinné, ha azt mondanád, hogy azért fotózod, mert szeretnéd tajgetosz pozitivitását bizonyítani másoknak :)
Nem kell máris rosszra gondolni, nem olyan élmény! :) Ez egy csempe, üveg a falon, ami változtatja a színét a hőmérséklethez mérten. Nem rossz cucc, csak nekem kicsit sötét és drága, 33 dollár egy darab. Moving color ..
Nem tudok szó nélkül elmenni a hajnali Oscar-díj kiosztó, és természetesen az eseményen megjelent sztárok ruhái mellett - így az eheti hétfői körkérdésnek ez az apropója.A legjobb Oscar ruha: Freida Pinto szárikat idéző indiai hatású John Galliano ruhája álomszerűen csodás…..
Tegnap annyira el voltam havazva, hogy nem tudtam írni, de íme most pótolom:Hangulat: Nyugodt, álmatagA kedvenc szemfestékem mostanában: MAC Intriuging Scarlet szemhéjpaletta - Warm EyesA három kedvenc ruhadarabom, amiben mindig jól érzem magam: H&M ceruzafarmer és szürke…..
Mosolygó Burgonyapüré 2009.01.13 05:34:00
Nagyon egyszerű tipp, de mégis kicsit feldobja ezt a köretet, az uram meg a gyerek is szereti, tej helyett tejföllel kell összetörni a krumplit(persze csak ha szereted a tejfölt, mert ettől picit savankás lesz a püré). Kezdők kedvéért: a burgonyát megpucolod, felkockázod(lehet…..
Szaffy Gyűrű 2008.11.24 07:57:59
Nem nagyon tudok mit írni, hogy se rózsaszín nyáltól ne csöpögjön, se tv hiradós objektivitással és jéghidegséggel ne rendelkezzen.Sokan tudjátok, sokan még nem, hogy csütörtök este Áron megkérte a kezem. Én pedig igent mondtam. Itt csillog a kezemen a gyűrű, amire legalább…..
Nem túl vidám történet lesz az első posztom idén, de sajnos azt kell mondjam, tökéletesen tipikus magyar story.A miskoc melletti Sólyom telepen él Dugó, a 30 éves cigányember és családja, 6 gyermek, feleség, nagymama. Dugó most nagyon nagy bajba került, letöltendő…..
Ugyan az eset már márciusban lefutott, de érdemes vele foglalkozni, mert egy nagyon érdekes témát feszeget, nevezetesen: jogom van-e megszabni ki igyon a kocsmámban? Kíváncsi vagyok a Ti álláspontotokra is, úgyhogy összeollóztam ezt-azt lentre...„Azt engedünk be, akit…..
Napi betevő:Soha többet nem veszek feleségül kézilabdás nőt. Bármit vág hozzám,eltalál.(ismeretlen)  éééés szolgálati közlegény: Nagyon boldog születésnapot a kedvenc boszinknak! :-) ..
Sose fogom megérteni, hogy a tiszta és egyenes szakításnál mér egyszerűbb olyan hajmeresztő dolgokat kitalálni, hogy Új-Zéland, meg Hollandia, meg Franciaország. Biztos azért, mert idejekorán belengette a karácsonyfát. Sziasztok,  pontosan jól tudjátok, hogy régóta…..
Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását…..
Szaffy Magány II. 2008.04.13 23:22:00
Nagyon régen voltam már annyira magányos, mint ma. Nagy igazság, hogy az ember egy  tömeg közepén is lehet nagyon egyedül. Minden jó szándék ellenére is. Pedig olyan emberek vettek körül, akik fontosak nekem. Mégsem segített.Hazafelé ültem a buszon és folyt végig a könny az…..
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
Szaffy Barátosnémnak 2008.03.05 09:05:00
Csajszi. Hogy egy kicsit jobb kedved legyen. Ne tessék elkeseredni. Mert az ember nem arra született, hogy legyőzzék... ..
laló 2008.03.05 18:37:34
Távkapcsolat, Spanyolország, Madrid környéki kisváros, mi mundo azul. Egy férfi az életében egy nőt és egy várost szerethet. De egy nő hány férfit és hány várost? És mi van akkor, ha a lány nem tud elszakadni egy országtól, annak kultúrájától vagy a férfitól? Louis olyan,…..