Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szolnokipasi

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túlzás kijelenteni, hogy az elküldött álláspályázatok válasz nélkül hagyása szüli a legtöbb ellentétet álláskereső és álláshirdető között. Más országokban van egy egyszerű, nálunk ritkán látott megoldás. Jópár éve olvastam erről először egy fórumon, és…..
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Az imént találtam egy cikket a neten, ami arról szól, hogy ámérikában kiárusítják a weboldalak a felhasználók adatait. Itt a cikk Azt hiszem.... az utóbbi idők tapasztalatait figyelembe véve..... nálunk sem jobb a helyzet. Készítettem egy fotómontázst azokból a csodás…..
Terméktámogatás: Igen, miben segíthetek? Vásárló: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végigvezetne kérem a folyamaton? Terméktámogatás: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra? Vásárló: Hát, nem vagyok egy műszaki…..
Mindig is fájt, ha valaki ok nélkül bántott. Legfőképpen, ha olyan dolog miatt, amiről nem is tudok. Miért van az, hogy amikor történik valami.... az emberek nem kérdezik meg a másikat hogy mi történt, hanem egyoldalúan.... félinformációk alapján..... döntenek. Döntenek…..
Ma kezdem. Hogy miért? Mert eddig VIP tag voltam a Love.hu oldalon, de egyéb, itt nem ismertetett okok miatt holnaptól már nem leszek az. Ott rendszeresen írtam naplót, sok és rendszeresen visszatérő olvasóm volt, akiket nem szeretnék cserbenhagyni, ezért mostantól itt…..
szolnokipasi 2013.01.03 08:16:34
@Démoni Angyal:
Az első angyal :) és rögtön démoni :)
Légy üdvözölve :*