Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imotka

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SEO igazán dinamikusan fejlődik, szinte napról napra jelennek meg újdonságok. Az egyik ilyen újdonság a rich snippets, amit más néven microformátumnak is hívnak. Mi is az a rich snippets? Biztosan te is találkoztál már olyan keresési találattal, ahol megjelentek értékelő…..
A SEO-ban is van büntetés, méghozzá akkor, amikor nem figyelünk oda kellően pár dologra, mint, amikor elbambulunk és átlépjük a megengedett sebességet és lefotóz minket a traffipax. Nos ez bünti akkor jöhet, amikor elhatározzuk, hogy adunk a meglévő oldalunknak egy jó kis…..
  Egy weboldallal kapcsolatban egy igazán fontos tényező és irányadó mutató a Page Rank érték. Ez egy skála, melynek értékei (n/a) - 0 - 9 között lehetnek. Az első Google Pingvin frissítés után igen jól látszott, hogy mely oldalak lettek megbüntetve. Ugyanis, ha volt egy…..
Nos eljött a várva várt Google Pingvin 2.0 algoritmus frissítés. 2012. május 23.-án több webmester is konstatálhatta, hogy visszaestek vagy javultak a helyezései. Az általam felügyelt oldalaknál vegyes kép mutatkozott: - volt olyan oldal, ahol 20-30 helyes visszaesés volt, de -…..