Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Come on, Bear!

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen láttam igazán jó, kidolgozott pszicho-thrillert, ami témájában, és megvalósításában is jó szórakozást nyújt. Az árva egy egészen egyszerű alapesetet mutat be: Kate és John Coleman gyermekük elvesztése után, hogy a tragédiát jobban átvészeljék,…..
Az Ördög bújt beléd elsősorban a színészi stáb-, pontosabban Megan Fox és Amanda Seyfried miatt érdekelt és a film alapkoncepciója is adott volt egy kis szórakozáshoz. Azonban amit kaptam, az az utóbbi évek legelcsépeltebb és talán legrosszabb horrorja. A történések…..
  Ha horrorról van szó, akkor Stephen King és Dean R. Koontz neve ugorhat be elsőre az embereknek, de míg előbbi nevét a filmszakmában nem igazán kapták fel és műveiből leginkább tévéfilmeket gyártanak, addig utóbbi regényeit sorra költöztetik át a vászonra. Nem egyszer…..
Come on, Bear! 2013.01.02 14:53:07
A történet nagyon megfogott, de ritka igénytelenre sikeredett a színészi alakítás. A hentes - főgonosz karaktere nekem nagyon semmitmondó és szürke. Az arca minden izma görcsbe van rándulva, úgy mozog, mint a terminátor, de ennyi. Elképesztően unalmasnak találtam, szerintem sokkal inkább volt szánalmas, mint félelmetes.

Az elején, néhány perc után majdnem kikapcsoltam. Nem igaz, hogy manapság a horrorfilmek 90%-ában szerepelnie kell egy libának, aki egy vértócsában szerencsétlenkedik percekig, holott az ég világon semmi baja! A barátja fel is tartotta a hentest egy darabig, de azalatt az idő alatt sem volt képes másfél méternél többet előre csúszni azon a nyomorult vértócsán. Szinte kínszenvedés volt nézni azt a részt.

Párocska: nem tudtam őket komolyan venni. A srác kíváncsisága még hihető is, vele olyan nagy bajom nem volt, de amit az a szőkeség leművelt... egyszerűen nem illett a képbe.

A következő, ami szerintem baromira el lett szabva, az a betöréses jelenet. Tele van az EGÉSZ lakás különféle hentesek által használt eszközökkel, mégsem jut eszébe egyiknek sem, hogy magához ragadjon egyet, közben meg az inukig f*ssák a nadrágjukat, hogy "úristen, mi van, ha közben megjön?"!

A rendőrnőben azért csalódtam pozitívan, mert az ő kifordított jellemének okára legalább fény derült a film végén.

A másik dolog: a rendőrnő ugyebár azt sem volt hajlandó elhinni a szöszinek, hogy a barátunk hentesként munkálkodik. Ott győzködi kézzel - lábbal, de az véletlenül sem ugrik be neki, hogy otthon a konyhában sorakozik egy csomó kép a hentesüzemről...

A legélvezhetetlenebbé számomra akkor válik egy horrorfilm, amikor a főbb szereplőket ekkora balf*szokként ábrázolja.

Az én értékelésem: 2,5/10