Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Néma Bob'92

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét vége lett egy évadnak, és tradicionálisan ismét kiosztogattuk a megszokott díjakat, a megszokott formában, vagyis a büszke győzteseket kijelöléssel tudjátok megnézni. Ebben az évadban is sokféle hülyeség volt terítéken: gyerekfilmek, blockbusterek, művészfilmek, found…..
Filmbarátok Expressz: The Walking Dead 4. évad 2. felét kibeszéljük spoileresen!Beszélgetnek: Shirin, Gergő, freddyDA felvétel itt letölthető mp3-ként: [66 MB, 72 perc]   ..
Kedves Naplóm! Álljon itt memoárként számomra az elkövetkező évekre az az intelem, melyről hajlamos vagyok olykor megfeledkezni. Köztudott tény, hogy az embernek sokszor kell olyan döntéseket hoznia, ami megkövetel egyfajta erkölcsi rugalmasságot. De van egy pont, amikor az így…..
Blogolkodom, tehát vagyok Meglett 2014.01.18 12:11:42
Óriási örömmel és annál nagyobb megkönnyebbüléssel bejelentem, hogy egy egészséges és gyönyörű kisfiam született. Nagyon hosszú és gyötrelmes szülés volt, ahol a tehetetlenségem teljesen kiakasztott, de a születés maga egy leírhatatlan érzelmi vulkánkitörés. A gyerek…..
Néma Bob'92 2014.01.19 13:55:48
Hamarosan pár napot Egerben töltünk és egri lakosok (vagy tapasztalt turisták) tanácsát kérném, hogy van-e valami spéci bennfentes dolog, amit meg kéne látogatni, amiről elsőre nem tud egy látogató. Illetve klassz éttermeket is lehet ajánlani, ahol aztán újra lecsapnék hagymás…..
Noha nem szilveszteri különkiadás, de ezzel a videóval szeretnénk Boldog Új Évet kívánni minden nézőnknek! ..