Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ben Richards

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
falSzöveg Fish!: Mi vagyunk itt 2012.10.09 18:05:00
Nos, most itt kicsit bajban vagyunk, mert ez az a zenekar, amiről tényleg csak annyit tudunk, hogy most épp a megmondós korszakukat élik. Feltételezem, a korábbi munkásságuk ultrapocsék volt, most pedig némi izmozással próbálják meghódítani a 12-14 évesek népes táborát, akik oda…..
Ben Richards 2013.01.02 18:30:37
@R.T.Is.Rock: Nem kenyerem a vitázás, sőt ha zenéről van szó én abszolút kompromisszum képes vagyok...igazából azt írod, hogy ez az egész nevetséges vagy tudnia kéne röhögni magukon a bandáknak...az a baj, hogy a hangvétel a rossz az egész írásban mivel sajnos a humor eszközeivel elég csekélyen él. Inkább hajaz egy izzadságszagú "fikázásra" az átirat megy olyan amit az osztálytársak alkottak általánosban irodalom órán unalmukban. Innentől kezdve sajnos öncélú részedről és nagyrészt csak te és pár ember nevet rajta.
Én elolvastam még pár írásod, nem csak ezt, az előbb emlegetett Copy Con-os írást is...nem szeretek véleményt alkotni előzetes ismeretek nélkül.
Igaz annak most nem néztem utána, hogy az emlegetett A.K.P.H.-tól van-e átiratod, de legyünk őszinték abba még rutinosabb verselőknek is bele törik a bicskájuk...és ha már itt tartunk ajánlom figyelmedbe a Slam Poetry-s srácokat (ahol a Kezdet-es srácok is mozognak)
A humorérzékemmel azt hiszem nincsen gond, és a téma főszereplőjeként emelegetett Fish! zenekarnak sem...mivel ismerem őket ezért is írtam a "komolyan vehetőség" témáját az előző kommentben.
Végszóként, olvastam a kommentedben megjelenő "Bayer" és "bérenc" szavakat...igazából ebben az a szívfájdító, hogy eme "tag"-eket politikai hírekben é azok hozzászólásaiban szoktam fellelni ahol emberek főként a politikai nézeteiket próbálják egymásra tukmálni és köpködnek. Nem tudom mennyi idős vagy, nah meg ez a saját blogod...de szerintem ha zene és blog akkor ezt messziről érdemes elkerülni...mert sajnos egy nagyon erős vita és köpködés alap, és azt hiszem itt nem annak kéne megjelennie...de ezt te tudod.
Ben Richards 2013.01.02 21:07:05
@R.T.Is.Rock: Még mindig nem érted...nem is baj...sajnos az állandó visszavágás és "okoskodás" sajnos nem vezet semmihez, mint mondtam nem kenyerem a vitázás csak ész érvek ellenében...de itt még mindig elfogultság és önfejűség van egy "zseninek és kurva okosnak" hiszem magam mentalitás mögött. Sajnos mint említettem a stílus amin bukik az egész...és emiatt nem vicces...sajnos..gerilla marketing ide-vagy oda. A lényeg amit ide akartam kötni és egyben választ is adni...nem vagyok se fehér-se sötét lovag...ez nem az a bratyizás, hogy "beszóltál a haveromnak??!!"...hanem az, hogy taplóra veszed a figurát, már ahogy a bejegyzésed is kezdődik az elemzésed előtt...ők nem alacsonyodnak le és én is itt basztam el. Mert tudom hogy a kurva nagy és kurvaokos egód miatt életedbe nem fogsz megfordulni Fish! koncerten mert ahogy te mondod egy "fos", de (ahogy én is tettem, hogy elolvastam több írásod) mielőtt valamiről véleményt alkotok az előtte megismerem, és sajnos az olyan "okos és agyonművelt" emberek mint nem csak a zenével vannak így hanem az emberek megítéléséve is és mással is...mindet első blikkre aztán megy a skatulyázás!
És engedd meg hogy egy közhellyel zárjam eme "remek blog" utolsó hozzá szólását (részemről): "Nem mindegy, hogy az okos ember hülyéskedik vagy a hülye ember okoskodik"...
Te sajnos az utóbbi hibába estél...és köpködve a jobb oldalt (amihez amugy semmi közöm)diktatórikusan meg mondod "mi a rossz és mi a jó"...és látod az ilyen kis faszok miatt tartunk ott ahol ebben a "gyönyörű" országban.

Ben Richards