Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idasagok

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig lélekmelengető dolog beszámolni valamiről, ami új, kapcsolódik a hobbinkhoz/szenvedélyünkhöz és magyar kezdeményezés. Világ életemben csodáltam a kreativitással, alkotóerővel és az ezekhez szükséges olthatatlan lelkesedéssel megáldott embereket, így szinte…..
idasagok 2011.12.06 15:46:24
A múltkori recept nagyon simaügynek tűnt. Főzni állítólag egyszerűbb, mint agyat műteni. Biztos egy sima vakbélműtét is nagyobb falat lehet a karcagi kórházban.  Megint elfelejtettem valamit, most éppen az olivaolajat. Mint az amerikai filmekben a hszonnegyedik órában, állok…..
Nincs ezen mit ragozni, a sorozatfüggők is emberek, szoktak részegen támolyogva ismerkedni, bárpult szélébe kapaszkodva kurjongatni, és közben két ritmikus bólogatás közt még olyan is kicsúszik a szájukon, hogy „Mizu?”, meg, hogy „Jó a zene, mi?”. Esetleg,…..
A mai napihír, hogy juhééé eljött a napja a geek-eknek, a bénáknak, a függőknek és a gyíkoknak. Végre nem kell magunkba folytani, hogy bármikor hozzámennénk Ross-hoz, hogy a kedvec italunk a Cosmo, hogy szeretünk PDA-t nyomkodni, hogy jobb napjainkon simán átmegyünk a falon, hogy…..
idasagok 2008.03.24 23:25:38
hogyvolt Jöjjön buliba mindenki! 2008.03.20 11:27:52
Ha eddig nem vette volna észre az idelátogató nyájas olvasó, akkor itt jobbra van egy banner, azon felhívás: sorozatbulit szervez a comment:com és a hogyvolt, be lehet öltözni Cylonnak, Supermannek, akár amerikaifutballistának is, de ha valaki csak egy "Syler tok my brain"…..
A Google már egy ideje bevezette a Google Readerben, hogy a feedelemek megosztását láthatóvá teszi az adott felhasználó gmailes kontaktjai számára. Ha én megosztásra jelölök egy feedelemet (jellemzően egy hírt), akkor GReadert használó ismerőseim értesítést kapnak saját…..