Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Divatdiktátor Slágerszín a kék 2013.03.17 20:46:44
A tavasz és a nyár egyik kedvenc színe lesz a kék többféle árnyalata is. Egy kis csokorba gyűjtöttem, hogy melyekkel nem lehet hibázni az idei szezonban. Persze aki nem elégszik meg az egyszínű változattal, annak Giorgio Armani a kedvére tett... Gucci Elie Saab Diane von…..
A leárazások javában tombolnak, néhány üzletben már elkezdték a karácsony előtti hetekben, van ahol két ünnep között, de a héten árazták le igazán a téli cuccokat. Mielőtt (vagy miközben) beleveted magad a vásárlásba, egy kis áttekintő a top 10 trendről, amit érdemes…..
A legjobban öltözöttek összeállítás elkészült a legmenőbb divatmagazinoknál is a tavalyi évre vonatkozólag. Az angol Vogue top 18-as és Harper’s Bazaar top 30-as listáját végignézve többször is találkozhatunk ugyanazokkal a nevekkel. Az alábbiakban azokat a hölgyeket…..
Divatdiktátor Utazz velem Balira! 2012.12.24 23:01:40
Bali szigete számomra maga az egzotikum. Mivel még nem jártam Délkelet-Ázsiában óriási várakozásokkal tekintettem az út elé. Hihetetlenül élveztem a szigeten minden ott töltött percet. Buja trópusi növényzet, illatos és szinte vakítóan színes virágok, 27 fokos óceán,…..
A balinéz emberek művészi hajlamai vitathatatlanok. A gyerekek kicsi koruktól magukba szívják a zene iránti szeretetüket, miközben hallgatják a muzsikusokat, a szüleik térdén ülve ellesik a festészet és kézművesség technikáit. A hagyományos kézműves piacokon igazi…..
A milánói repülőtéren, egy hetes üzleti utamról hazatérőben az járt a fejemben, milyen szerencsés vagyok, hogy beleláthattam a divat egyik fővárosának pezsgő életébe. Az irányt a kapuk felé vettem és egyszer csak a Dolce&Gabbana őszi/téli kampányfotója előtt földbe…..