Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ibolyanagyi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg a blogon az elmaradásaimat rendezem, idő közben tegnap (2013.01.08.) kaptuk a hírt, hogy 15:45 körül megszületett Mihály Léna, Barbi húgom elsőszülött lánya. A baba 63 cm-el és 3900 g-al született. Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem egy nagybácsi kicsit pótapuka is.…..
Hát igen, ez az esős évszak kérem szépen, így szakadó esőre ébredünk és fogyasztjuk el reggelinket a szálloda oldalfal nélküli magas fedeles éttermében elhelyezett bambusz bútorokon. Pár fotó a zuhogó esőben a szálloda gyönyörű trópusi kertjében a még gyönyörűbb…..
Reggel 06:30-ra jön értünk a kisbuszával Tata a kedves minibuszsoför, érzékeny búcsút veszünk idilli szállásunktól a Raggea Guest House-tól, és nyomás a reptérre. Kis domestic airport, 20 perc alatt már becsekkolva a Tagbilaran-i reptér várójában ülünk dobozos tésztás…..
A guesthouse csodálatos atmoszférájú közös helyiségében felszolgált reggeli után immár 12 fősre duzzadt kis csapatunk elindul a tengerpartra, hogy megtaláljuk azt a hajót, ami a közeli szigetekre fog minket jó áron vinni. A sok várakozó hajó közül meg is alkudunk az egyik…..
Szonja az éjszaka belázasodott, 39,4-ig ment fel, amivel erősen ránk ijesztett. Ági úgy határozott, hogy reggel megmutatjuk orvosnak, hogy kiszűrhessük az általa annyira félt dengi lázat, amit szúnyogok terjesztenek és akár halálos is lehet. Dengue láz esetén nem adható…..