Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fix ..

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
BenyoBoy (aki többek közt a Metalt és a Scooter Pro-t adta anno) a youtube-on egy érdekes kommentet írt. Hol a mellbimbója és a köldöke?És tényleg! Hogy nem tűnt ez fel nekem? Itt az Akimbo borítója! A múltkori videóm után sokan követelték a vöröshagymakrém maradék…..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
Kérem szépen, nem tudom, hogy ez mindig is trend volt, vagy csak azoknál a játékoknál, amelyekkel én ölöm magam játszom, de miért van az, hogy egy-egy játéknak más és más neve van? Nehezebb lehessen infókat találni róla? Legyen az Xtreme Boarders, Heat of war vagy pár másik…..
Fura egy videót linkelt valaki. A játék egy picit emlékeztet a Big Rigsre, de jó kritikákat kap. Ha valaki játszott vele írjon milyen. Az Evel Knievel részekre most ne figyeljetek. Köszönöm a klipet DAX-nakE-maileknél nagy lemaradásom van, több mint 70 olvasatlan levelem van,…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Már igazából, amint megjelent először Dick Assman, felhívták a figyelmem arra a tényre, hogy tényleg létezik egy ilyen ember! (Aki nem beszélne angolul: Dick Assman ->Fütyi Seggember /hogy szépen fejezzem ki magam/ ). Azóta rendszeresen kapom az infót, tegnap 3x is megkaptam,…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..