Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egerszegi György

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem érdekes most a polgárait belpolitikai céllal menekültválságba hergelő kormány (amelyik nem gondoskodott már évek, de legalább ez év eleje óta a határőrizet megerősítéséről, határközeli civilizált menekülttáborok felállításáról, hatékony állami kompetenciákról,…..
Egerszegi György 2015.09.06 20:18:44
@HaFr: Tisztelt HrFr! Én azért szerényebb lennék ezzel az értékítélettel!
Állítólag van egy hely Magyarországon, Vas megyében, Pálmajor mellett. Úgy hívják, Pálpuszta, a GeoView szerint "farmként" van nyilvántartva. A híres Pálpusztai sajtnak ehhez a helyhez semmi köze,…..
Kedves/kedvetlen Fidesz-szavazók! Ma egy éve, hogy újra felhatalmazást adtatok Orbán Viktornak, hogy eltorzított választási rendszere alapján tovább uralkodjon Magyarországon. Nem tudom, értitek-e, látjátok-e, mi lett a hazánkból? Nem az elmúlt egy év alatt, hanem az elmúlt öt…..
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..