Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Internet13

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok Internet13 vagyok! Már egyszer írtam az oldalra. Minden héten kiokítalak titeket miért szar néhány böngésző. Szóval igyekszek minden böngészőt letölteni, és elmondom, hogy miért rossz vagy jó. Én voltam Internet13!..
Internet hülyeségek Google Chrome 2013.04.21 15:05:21
Ezt a sz....................................rt!!! Ne használjátok ezt a böngészőt, mert ez egy, kimondom SZAR! Komolyan mondom valami csík itt van de nemlátok nagyon sok oldalon néhány fontos dolgot. Na komolyan befejezem, mert nem bírom most is itt van ez a SZAR csík!!! Cső Internet13…..
Xbox 360 klub Bejelentés 2013.01.06 21:34:01
Én csak közlöm, hogy attól félek, hogy csak 18 epizódot fogok csinálni. De úgy tervezem, hogy hogy például majd csinálok kiegészítő epizódot, példáúl psp kritika is lesz. De lehet, hogy a kiegészítő epizódokat videó formájában fogom megcsinálni. A jelentést készítette…..
Emberek mint mondtam tavaly vettem ezt a csodát.  Egyből tettem be a lemezt és levoltam nyűgözve. Úgy mondd, hát én, szóval szégyeltem magam, mert én nem vettem meg a Modern Warfare 2-t. De, hogy ne maradjak le semmiről, megnéztem a végét Youtubon. Hát, a Modern Warfare 3 még…..
Ezt a játékot tavaly vettem.Körülbelül úgy két nap alatt kivittem.Nagyon megvoltam elégedve a játékkal szóvalnekem tetszett szóval hát egy baj van,gyerek ne játszon vele ne. Hát ez csak amolyan előzetes a blogról de ha ezt majd olvassa FreddyD akkor küldjön valami jelzést,hogy…..
Ahogyan már tavaly, most is itt a filmes naplóm, amelyet most már másodjára készítek el. Összesen elvileg 169 filmet néztem meg (feltűnt, hogy a Drive kimaradt, szóval azt utólag még beírtam), statisztikáknál ugyanakkor csak 168 jött ki. Többszöri nekifutás után sem találtam…..
Xbox 360 klub Bemutatkozás! 2013.01.01 14:22:19
Sziasztok én vagyok Mini FreddyD és én fogok írni az én XBOX 360 játékaimról.Én ezt az ötletet egy FreddyD nevű sráctól kaptam.Szóval ha tudok minden héten kiadok egy videót ezen a héten még csak írni fogok.De az se biztos,hogy fogok videót csinálni szóóóóóval.Ennyi…..