Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mttomén

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A röhejesen magasra jutott pénzügyi főkretén pofára esése nyilván örömteli hír, de senki se higgye, hogy pezsgődurrogtatásra és ordenáré lerészegedésre sarkallná a Mentális szerkesztőséget. Valszeg mi ekéztük a legintenzívebben szerencsétlen Doubravszky Györgyöt a…..
Mttomén 2014.02.27 14:49:00
@Lucky Larry Silverstein: Ha nem hallottál még róla akkor mija faszért kell neked minden blogban osztani az észt.Csak a párt direktívákat olvasod?
Helyre kell állítani a bizalmat az Egyesült Államokkal, mert ez az együttműködés alapja – jelentette ki a külügyminiszterünk az amerikai titkos adatgyűjtéssel kapcsolatban. Ezzel összefüggő legújabb fejlemény, hogy a magyar kormány megbízottja, Szijjártó Péter – a…..
Mttomén 2013.11.01 07:50:10
@kronosz6: A keresztényi szeretet, hatja át a lelkedet.Ez az orbáni békemenet lényege.Még a fidesz hívők beszélnek gyűlölködő liberális görényekről, akik ellen kell menetelni. Agymosottak:)
Drága Viktor! Levelet kaptam, amiben jó magyar emberként definiáltál engem, sőt egyenesen honfitársnak neveztél nagy „H”-val. Nem mondom, hogy nem esett jól azok után, hogy az utóbbi években lusta munkanélküli, vagy igényes, felelősséget vállalni nem akaró munkavállaló volt…..
A magyar belpolitikai eseményekre mindössze ketten kíváncsiak. Az egyik az Európai Unió, a másik az Ördög. Az egyik egy demokratikus alapelvek mentén szervezett közösség, ebben a minőségében Magyarország legnagyobb ellenlábasa. A másik ezzel szemben egy feudális alapokon nyugvó…..
Mttomén 2013.04.18 17:28:16
@Fejesrob: Ha kilépnénk az ejuroból ,asszem akkor lenne csak igazi visszaesés. Lépjetek ki, Gondolkodni képtelenek vagytok, csak az mno meg mh, az tuggya csak az igazat..
Pézsma Születésnapotokra 2013.03.29 18:49:08
Meglepően nagy a szülinapi tolongás a 25.-et titokban ünneplő Fidesz körül. Megemlékező cikkek, holnapi népi zarándoklat a kegyhelyhez. Maguk a szervezők pedig kádár-kori hagyományőrző játékkal kedveskedtek az állampolgároknak. Felelevenítették az „ellenzékbegyűjtősdi”…..
Jól látható, hogy az idei év politikai csodafegyvere a REZSICSÖKKENTÉS, sőt, lehetséges hogy háborút eldöntő eszköz válik belőle, ha jól alkalmazzák. A közvéleménykutatási és időközi választási adatok olyan választói mozgásokat mutatnak hónapok alatt, amelyekhez…..
Mttomén 2013.03.27 06:51:00
Mttomén 2013.03.27 06:51:51
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
  A Fidesz továbbra sem lát túl Bajnain. Ez önmagában nem újdonság, mivel szükség van a jól felépített ellenségképre, aminek ürügyén újra és újra meg lehet mozdítani a kisebb-nagyobb tömegeket, akik aztán, ha kell, sósavval békés szavakkal próbálnak hatni a…..
Mttomén 2013.03.09 08:35:38
@Blogger Géza: Ezek agresszorok? 2006-ban meg békés tüntetőkre támadtak. Dokto rúr mit mondott? elmebeteg vagy elmehetek, ha érted mire gondolok kedves géza
A kampányfilm egyszerre próbál meg mindenről beszélni, de konkrét információkhoz nem jut a néző a problémák MSZP általi orvoslási tervével kapcsolatosan, ami egyértelműen lejárató kampány külsőt kölcsönöz a videónak. Kép forrása:www.stop.hu A film életkedvüket…..
A "vörös csürhe" újra mozgolódik! Az MSZP  készített egy videót, afféle depis hangulatjelentést. A "magasztos" cél az volt: lássa mindenki, hogy is fest Magyarország ma! Természetesen voltak olyan balfékek a film alkotói,  hogy bőven hagytak támadási felületet a…..
Február 28-án számoltak be róla a soproni országgyűlési képviselők (dr. Molnár Ágnes miniszterelnöki megbízott, Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselője, Ivanics Ferenc), és a város polgármestere,  dr. Fodor Tamás, hogy "történelmi döntést hozott a kormány…..
A magyar baloldali elit egy része sikongatva tapsikolt Victor Pontának, hogy – az ő olvasatukban – elegánsan átvágta a gordiuszi csomót, egy biciklicsellel beetette a magyar házelnököt, bepanenkázta az elvetődő magyar miniszterelnök fölött a labdát a hálóba, majd elment…..
Mttomén 2013.03.05 12:22:12
   "Ők az önző elit tagjai, akik ha CSERE van, elmennek New Yorkba, Hong Kongba meg Párizsba tanítani."                                                  …..
Mttomén 2013.03.02 12:26:38
@Black Sabbath: 3. nehéz anyagi helyzetben van az ELTE, vajon akkor kell e stadionokra meg sz@r fideszes polgármesterekre egy csomó pénzt kidobni. Konszolidálják az adósságot ahelyett, hogy jól v@alagba rúgnák őket.
...érdemes figyelnünk az utolsó hónapokban azokra a szocialisták által használt kommunikációs technikákra, amelyekkel a valóság eltorzítását, a felelősségük elhárítását és a politikai ellenfél démonizálását igyekeznek elérni. Fritcz (sic!) Tamás, fidesz.hu, 2009.…..
2012. február 22-én aláírták a megállapodást a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának létrehozásáról, melynek tagjai a kormány mellett a munkaadói és munkavállalói érdekképviseletek, akik egy év alatt 600 millió forintot kaptak a kormánytól a VKF-fel…..
Elég unortodox módon, a kommentek alapján hadd bocsássam ezt utólag a szöveg elé: A kartársak nem értik a posztot (ez az én hibám is), nem értik, hogy Magyarországot a kitörési pontjainak gyilkolása miért teszi összevethetővé egy olyan hellyel, ahol nem gyilkolják azokat, hogy…..
Mttomén 2013.03.02 07:27:42
@kronosz6: Te...... ,ha nem lenne liberalizmus te nem írogathatnál minden baromságot az imádottjaid csináltak szitokszót belőle, te meg szolgalelkűen szajkózod amit beléd tápláltak.Erre vagytok képesek csak 1 bites aggyal, gondolkodni nem kell mert a jó vezér megmondja mi a jó.
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
Mttomén 2013.03.01 07:43:30
OMG
Szerencsétlen technikai malőr következtében kedden este nyilvánosságra került Széles - Békemenet -Gábor titkos terve, mely a magyar nagytőkés múlt heti facebookos bejegyzése szerint hatalmas fellendülést, sosem volt fejlődést hozhat Magyarországnak 2012. negyedik negyedévétől,…..
Mttomén 2013.02.28 20:31:42
@3dom'f'speech: A stílus maga az ember!!
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
És ez nem vicc! Valódi, klasszikus szabotázs történt a Magyar Televízió (MTVA vagy mi) kedd reggeli élő adásában. A kárvallott megpróbálta kivágni magát szorult helyzetéből - na ezt nem kellett volna...Éppen a reggeli lapszemlének kezdett volna neki a két műsorvezető, amikor…..
Mttomén 2013.02.27 17:32:03
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Hát te egy igazi birkamenetelő lehetsz.jobbak az orbánseggnyalók? Aki nem ért veled,veletek egyet az komcsi?Ezt tette az országgal orbánG@eci, a nem megosztó sosemhazudó szarházi.
"Magyarország jobban teljesít" - ezt már tudjuk Orbán Viktor évértékelője óta, de ha nem égett volna bele az elménkbe, hát az elkövetkező hónapokban addig fogja belénk sulykolni a kormány, amíg el nem hisszük. Emlékezzünk csak Selmeczi Gabriella szavaira: "a jobboldal gyenge…..
Mttomén 2013.02.26 13:20:17
GFG Blog Letépett álarcok 2013.02.24 16:00:06
„Ez a trónfosztott szellem gyújt világot / sejtjeim éjében, idegeim / hamar rozsdásodó drótszálain az ő parancsa futkos. / Ő nem tűri, hogy a legyőzetés / szégyenébe belenyugodva, / tehetetlenül elheverjek / ürülékem kupacai között. / Ő késztetett föloldhatatlan…..
Mttomén 2013.02.25 12:54:06
Mttomén 2013.02.25 12:55:34
Január-februárban az IMF-vel való végleges szakításról és az újabb hitelfelvétel nélküli törlesztéstől volt hangos az  NGM honlapja. A PEMÁK (euróban jegyzett magyar államkörvény) és dollárkötvény kibocsátások azonban - Matolcsy miniszter hiányos ismeretei ellenére -…..