Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabadimail

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na akkor tegye fel a kezét aki ismeri a Funkadelicet. A régi hunlapon felbukkantak már, most előételnek egy dalduplázást kínálok fel. Figyelmeztetés: a.) kiváló, b.) remek vokál, 3.) két egyenrangú verzió. Az első jelent meg nagylemezen (1975), a második (talán) kislemezen,…..
zappa pont Vili, a strici 2010.10.01 00:10:00
(Willie The Pimp) Hot Rats | Fillmore East, June 1971 | You Can't Do That On Stage Anymore Vol. 4 Strici vagyok mindig is az voltam  a hajam, a cipőm feketén csillan  van egy kicsi nőm - lent az utcán vár  ha kifizeted őt - a tiéd is már ha viszed a nőt az nekem húsz dollár …..
szabadimail 2013.01.17 22:11:53
@mB: Olyasmi! :-)
Egy kis Howlin' Wolf - How Many More Years,
némi Cream - Sunshine of Your Love....
No meg egy kis képzelőerő...
Köszi, jó szórakozás volt így alvás előtt!
zappa pont Mashup 2011.01.29 09:00:00
A mashup két vagy több dal és/vagy videoklip digitális összeállításával, mixelésével készült alkotást jelent. A fenti válogatás forrása az AudioPorn Central blog (ott mp3-ban le is tölthetőek). Höhö. Naná hogy a Wikipédia Mashup-szócikkében van…..
The Grand Wazoo by Frank Zappa on Grooveshark A korábbról már ismert Circular Motion turnégyűjteménynek most fedeztem fel egy fotó-alosztályát, ami nagy segítség annak aki mondjuk közölni akar egy letölthető koncertet és szívesen tenne a pont akkori hang mellé egy pont akkori…..
Egy teljes koncert ismét, a legendás elcsavarodós közönségvezénylés (Deviations) koncertje - kiváló hangminőség, a csodálatos közönséghergelés, egy nagyszerű felállással. Egy 2012-es kiegészítéssel: a másnapi koncert egy fotósorozata került elő, amit ismét az FZ in…..