Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ven farkas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És igen, ide is eljutottunk: a Könyvhéten megkezdett Galaktika Arca Szépségversenyt a mai nappal megnyitjuk! A szavazás menete a következő: a bejegyzésben szereplő lányokat a sorszámukkal lehet megszavazni, kommentben, vagy itt, vagy a Galaktika facebook bejegyzése alatt,…..
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Ma jó kislány voltam, és írtam egy rövid posztikát nektek a picurit zavaró csajos nyelvhasználatról és attitűdökről. Léccike, egészítsétek ki a saját ötleteitekkel is háeszek formájában. Annyira köszi! - Te, most mi a baj? - Semmi. - De látom, hogy valami nincs rendben. -…..
Ven farkas 2009.11.26 12:41:05
A Golgota Egyház után egy újabb vallási csoportosulás került vérző szívünk elé. Mai témánk az Agapé Gyülekezet. A fiú egy szektás lánnyal ismerkedett meg, és hiába volt jó minden, ha néha bekattant.Sziasztok!az elmúlt hónapok turbulens történetét osztom meg veletek. Ha…..
comment:com Retró-képrejtvény 2007.11.26 11:50:00
Mai retró-képrejtvényünk főhőse harminc évvel ezelőtt nem volt annyira nevetséges figura, mint manapság. Mértékadó hírforrások szerint '78 környékén, amikor az alábbi fotó is készült, ez a fickó még menő fejnek számított. Szóval ki ez a vasarely-pulcsis,…..