Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wanita2

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi Ház Lépcső tuning 2013.03.01 07:09:10
Készül az új blog-arculat (jippi-jippi-jé) és ebből kifolyólag, három napja folyamatosan mentegetem le a régi posztjaimat. ezeket a régi posztokat olvasva, néha sokkolt, hogy mennyit dolgoztam, főként olyan dolgokon, amiket inkább szakemberre kellett volna bíznom. Rengeteg, de…..
Az étkezőbe való szék kényes kérdés, mert több szempontnak is meg kell felelnie. Legyen kényelmes, hogy szívesen ücsörögjünk benne vacsora után is. Legyen jól tisztítható, mert lakik velünk két kismalac. Legyen szép. Mutasson jól az asztalnál és töltse ki jól a…..
Kicsi Ház Virágom, virágom 2012.10.25 15:53:09
A fiaim elég gyorsan beleszocializálódtak abba, hogy anya a szerelmétől mindig kap virágot. Hol csak egy szálat, máskor meg egy szép nagy csokrot. Hamar megtanulták, hogy anyát ilyen apró figyelmességekkel boldoggá lehet tenni, és most már a nagybevásárlásról is virágcsokorral…..
Wanita2 2013.03.01 23:17:42
@Szentgyörgyi Kata: Szeretnék venni,de egyelőre nincs lehetöségem rá.Olcsot nem akarok,mert félek, hogy eléget, dágábbra meg most nem futja. De amint lehetőségem lesz rá mindenkép beszerzek egyet. Köszönöm a választ.
Az Ikeában mindig van egy aktuális favorit bútordarabom, leginkább olyanok, amiket sokféleképpen lehet variálni és aminek ezer arca van, feltéve, ha belelátjuk. Egyik ilyen darab a Rast komód, amiről rengeteget dumálok itthon, és a szerelmem szerint, ha bármit vinnem kéne magammal…..
,mert hiszem, hogy a 2013-as év, valami újat, valami jót fog hozni...