Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robert78

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halloween Itthon Halloween Itthon 2019.10.02 20:41:26
A mai napig vitatéma, hogy kell-e ünnepelnünk a halloweent, vagy sem, pedig a válasz nagyon egyszerű és igaz ez bármelyik ünnepre. Ünnepled, ha tetszik, ha kedved leled benne, nem erőszak a tökfaragás. A halloween terjed, megállíthatatlan kis országunkban is, nem tehetünk ellene semmit, de miért is…..
Kicsit késve, de jöjjön a már megszokott tapogatási segédlet a Harry Potter szériához :). Percival Graves csak egyszer szerepel egy dobozban, így még nehezebb lesz kitapogatni :(. Sok sikert a keresgéléshez! ..
Ha az évszakokat nézzük, akkor az őszt jelölném meg a horror évszakának. Ilyenkor látjuk a legtöbb horror filmet a mozikban, itt a halloween, ilyenkor komorodik az időjárás, ilyenkor támadnak a zombik. Egy kis csapat elhatározta, hogy átvedlik hétköznapi zombiból, igazi rothadó zombivá. Mi kell…..
Egy szép napsütéses őszi délután a feleségem kitalálta, hogy látogassuk meg a hozzánk legközelebbi erdőt és hozzam magammal a fotós felszerelésemet, ő meg beöltözik boszinak, modern boszinak. Mitől modern egy boszorkány? Hát azért, mert van benne Wifi és nem varázskönyvből szórja az átkokat, hanem a…..
Ismét hátamra vettem a fotós felszerelést, az állványt, vizes palackokat, aznap 35°C nehezítette a munkát. Amikor megvettem a Ant-Man and the Wasp filmhez járó toppereket, már akkor gondolkodtam, hogy milyen képek készüljenek. A PCO Group keze munkája most talán nem lett a legjobb, nem rossz, de…..
Cosplay Fotózások Fury 2018.06.25 13:46:48
Egy komor, borús vasárnapi napon a legjobb fotótéma a háború, a legjobb helyszín a Csepel Művek romos gyárépületei. Egy kedves cosplayes ismerősöm keresett meg, hogy szeretne II. világháborús témájú fotókat, és ezáltal bemutatni a Fury c. filmből vett Wardaddy őrmester karakteréről formált…..
 A Jurassic World 2 jól teljesít a mozikban, legalábbis bevétel szinten, hogy maga a film milyen, erről megoszlanak a vélemények. De itt most a mozis promóciós termékekről lesz szó, azon belül a mozikban kapható topperekről. Szokásomhoz híven, fogtam a filmhez kapható három dínó toppert és kivittem…..
Kis hazánkban is hódítanak a mozis promóciós termékek az elmúlt években egyre több Holliwoodi produkció mellé kapható a filmet népszerűsítő topperes poharak, popcorn vödrök, bögrék és sok minden más. Mi a külföldi mozikhoz képest szintén gyerekcipőben járunk. Ebben a sorozatban bemutatom mik a…..
Robert78 2018.05.30 10:46:46
@Drake77: Köszönöm az észrevételt, javítottam. Első nekifutásra nem tűnt fel.
Hello srácok!  Elmesélem nektek a szabadulásom napját. Egy sötét helyen ébredtem, és össze voltam dugva sokad magammal, szörnyen gusztustalan állapot ez. De jött az a csodálatos nap, amikor kiemeltek a pultra és a szabadság csupasz markába kerültem. Azt tehettem amit csak akartam. Utaztam…..