Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irodayaaak

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van valamilyen sajátos hangulata azoknak az írásoknak, amelyek nem sokkal azután születnek, hogy valaki megérkezett az adott városba. Érdekesek az első benyomások, pillanatnyi hangulatok. Alighanem így lehet jellemezni Nóri írását is, aki egyébként már írt korábban…..
Irodayaaak 2014.02.17 13:45:37
@Mr Long: a kádban is mindenütt ilyenek. Most szerencsém van, mert van külön elektromos zuhany a kádhoz. Korábban Y alakú gumicsővel volt megoldva a keverés, ami percenként leugrott, és vagy forró, vagy jéghideg víz spriccelt rám
Vége a nyaralásoknak, lassan mindenki visszatér a normál kerékvágásba, de ilyenkor még egyszer végiggondoljuk, milyen élmények is értek minket a nyár folyamán. Így tett Bence is, aki Walesből látogatott haza és bár élményei inkább pozitívak voltak, a végkövetkeztetés mégis…..
A Határátkelő történetének egyik meghatározó pontja az „ott sincs kolbászból a kerítés" kifejezés és az az ellen viselt (kommentelői) harc. Állandó (Prémium...) kommentelőnk, diggerdriver (blogját szívesen ajánlom figyelmetekbe) szerint viszont Londonban igenis abból van –…..
Irodayaaak 2013.08.13 13:27:03
@Mészáros Anikó: Igen, így van. Kedves Anikó, te írtad, hogy párban könnyebb. Talán ezt az utat érdemes lenne kipróbálnod :)
Irodayaaak 2013.08.13 13:27:03
@négyzethálós: Építőiparban a sör a menő. Ne várj túl sokat tőle.
(Az előző posztban a feketehimlő és polio elleni harc eredményességén keresztül próbáltam bemutatni, hogy mennyire hatásos lehet egy megfelelő módon kivitelezett oltási program. Most az elmúlt évtizedek egyik legkártékonyabb szélhámosának segítségével azt fogjuk látni, mi…..
művész-ember A Nemzet Dala 2013.05.23 01:20:06
Bolyki Gyuri írása  Minden okom meg van rá, hogy haragudjak Bársony Bálintra. Pedig sokáig jóban voltunk, ő volt az egyetlen magyar könnyűzenész, akit a Brothers elvitt magával egy külföldi koncertjére. Bécsben, a Joe Zawinul's Birdland-ben volt fellépésünk, és lukat…..
Irodayaaak 2013.05.26 00:42:10
@Mária: Egy jó koncerten is együtt énekel a közönség. Mert ott jól jön ki, és azért teszi a közönség,mert élvezi, és még közösségélményt is nyújt. Állami atyáskodás nélkül.
Jó messzire megyünk ma, egészen Mexikóvárosig, ám közben kiderül az is, mi köze van a megbuherált ferihegyi nyilvános telefonnak és miért érdemes filmeket nézni határátkelés előtt. Jöjjön tehát Bence és az ő nem hétköznapi története. „Régóta tervezem, hogy…..
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..