Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szloboda Imre

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó hír a Gyűrűk ura rajongóknak, hogy december 13.-án éjfélkor már ultrahányós 3D-ben is megtekinthetik a Hobbit első részét, igaz cserébe szinkronizált lesz. Feliratosan szokás szerint a MOM-parkban megy majd. De hogy ezt miért nem bírják a moziban megmondani, az rejtély: A…..
Szloboda Imre 2012.12.29 21:43:05
@Cinema City ügyfélszolgálat:
Nem tudom,hogy jó helyre-e írok,de a Hobbitról film vetítésről szeretnék panaszkodni!Két hete megnéztük a Camponában a Hobbitot ami lenyűgözte a páromat és engem annyira 3Ds volt a film!Bejött nekem!!!Annyira bejött a film látvány világa és a 3 D hatás,hogy rábeszéltem a tesómékat és a barátosnőnket hogy jöjjenek el velünk megnézni.Most Székesfehérvárra mentünk az Albába!Bár ne tettem volna!A film ott szar volt,de komolyan!!Nem adta ki a 3Dt!!!Homályos volt olyan mind ha vhst néztem volna!ÉS VOLT RAJTAM SZEMÜVEG!!Elsőnek azt hittem a szemüvegben van a hiba ,de megkérdeztem a páromat és a többieket is hogy éles e a film?Mindenki azt mondta,hogy nem!!!És nekem volt viszonyítási alapom,mert megnéztem a filmet 2 hete ott minden 3 D ben volt..érződött az egész filmben a térhatás.Albában meg nem!!Hogy lehetséges ez kérdem én??Sokan csalódhatnak a 3 Dben ha az Albában nézik meg bármilyen 3 Ds filmet,mert nem érződik!!!Fel vagyok háborodva ezen,mert így csak pénzkidobás és csalódás így filmet nézni..legszívesebben felálltam volna!!
Minden barátomnak ismerősömnek elmondom,mit tapasztaltam az Alba Plázában a filmek minőségében.Nem tudom,jó helyre-e írok,de remélem nem süket fülekre talál az írásom és Alba pláza mozi vezetősége utána nézz a vetítések minőségére,mert így csak elveszítik a közönségüket!
Köszönöm!
Üdv:Szloboda Imre
Dunaújvárosból!