Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csontos83

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új sorozatot indítok, melyben a legfontosabb, kizárólag magyar nyelvű, Red Pill tematikájú cikkeket fogom megosztani. Lesznek köztük fordítások, igaz– és fiktív sztorik, vélemények, újabb és régebbi írások...
csontos83 2019.06.12 19:55:05
Azonban nem tartom jelentősnek azok számát, akik ne kapnák meg a faszkörhintázás után is még a családalapításra is a lehetőséget. Elenyésző kisebbségnek gondolom azokét, akik tényleg a kicsapongó életvitelük miatt a férfiak szemében vörös posztóvá válnak. Sajnos nem, hiszen a megviselt vagina és a rossz hír ellenére ezek a nők sokkal vonzóbbak, mint a kevésbé kiélt társaik. Meg egyszerűen nincs akkora igazság a Földön, hogy 30-70 éves korukig egyszer se szexelhessenek. Márpedig a férfiak jó része 20 és 30 éves kora között konkrétan alig szexel. Soha nem fognak az okozott károk ezekre a nőkre visszaszállni. Nem szívesen ismerem be, de sajnos a sors még ezen a téren sem szívatja meg ezeket a nőket és emiatt sajnos komolyan sem tudom venni azt, ha ezzel fenyegetik őket, mert belül érzik, hogy nekik még így is rohadtul megéri elvtelennek lenni. Ismerem ezt, hogy úgy érzik, nekik joguk van megállapodni IS, mert nekik ez IS jár, és sajnos az évek meg a rutin igen, jobbá tette őket, mintha besavanyodottak maradtak volna. 30 és 70 éves koruk között is aranyéletük van, mert kapósak, különösen a mai korosztályuk, jól néznek ki a milfek. És 30 éves kor alatt kiélten a hátralévő 40 évet van értelme leélni még akár az általuk áhított megállapodás nélkül is, mint 30 éves kor alatti szex nélkül a hátralévő 40 évet. Továbbra is hamis dilemmának tartom és tökéletesen alkalmas arra, hogy elbeszéljenek a felek egymás mellett.
Red Style School 2-ős mérce 2016.09.27 13:30:44
A feministák egyik kedvenc időtöltése a kettős mérce kiáltozása. Persze csak akkor szúrja a szemüket a jelenség, mikor az a nőket érinti. Szerintük 2 olyan helyzet van (valójában csak 1), aminél megállapítható a 2-ős mérce.  Arról, hogy a férfiaknak naponta 100-szor többel kell szembesülniük,…..
Orson Welles 1938-ban olyan tökéletes rádiójátékot készített H. G. Wells Világok harca című fantasztikus regényéből, hogy a műsor elhangzása után pánik tört ki az Egyesült Államokban, s milliók hitték el, hogy földönkívüliek özönlötték el az országot. Most, 76 évvel…..
Valóban. Mit követtek el a magyarok a zsidókkal szemben, ha fenntartjuk és elvárhatónak tartjuk annak a kérdésre való válasz adásának a teljesítését, hogy a zsidók mit követtek el a magyarokkal szemben, akkor talán a magyar is megengedőbben ítélné meg az elődei által, a…..
nettó Pike Pokla 2012.12.30 18:14:18
B-listázás, internálás, akasztás, körömletépés, agyonverés. Természetesen mind sokkal kevésbé bűnös tevékenység, mint a Holokauszt (aminek üzenete, hogy rövid ideig bűnözni nagyobb bűn, mint hosszabb ideig – logikus), talán azért, mert abban a független sajtóban, amelyik…..