Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bady262

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ziege, Sven és Adam teljesen átlagos kamaszok, akik a serdülő korba érvén másra sem tudnak gondolni, mint hogy minél közelebb kerüljenek a másik nemhez. Sven-nek ugyan van barátnője, de a fiú valamiért tétovázik. Adam is nagyon gátlásos, mert van egy kínos problémája: ha…..
Vége az iskolának, és a frissen érettségizett Ben, Felix és Nick számára elérkezett a partik ideje! De amikor Ben nyilvánosan szerelmet akar vallani a csodálatos Carolának, és emiatt kínos helyzetbe kerül, barátaival úgy dönt, hogy munkát vállalnak egy ibizai nyaralószigeten,…..
Montana légi utaskísérő. Okos, szexi és elege van a szingliségből. Úgy dönt, hogy még a húga esküvője előtt menyasszony lesz, vagy legalábbis levadászik egy komoly férjjelöltet - és erre mindössze 30 napja van! Szerencsére kollégái magasröptű tervvel állnak elő. Tudják,…..
A felnőttkor küszöbén álló Jon Toyt egyre inkább zavarja egyedülálló apja, Tony gyámkodása. Egyszer és mindenkorra a szabadságot választja. Legjobb barátjával, Patrickkal, és egy Biaggio nevű fura sráccal egy erdei tisztásra költöznek, és bejelentik, hogy itt alakítanak ki…..
Senki sem születik gladiátornak. Kitartással és kemény edzéssel lehet valakiből a cirkusz hőse. Rómában hamarosan felépül a Colosseum, és tohonya Timonak - akit kidobtak a gladiátorképzőből -, alaposan fel kell kötnie a gatyát, ha helyt akar állni a nyitóünnepségen. Nemzet:…..
A film egy 17 éves francia lány felnőtté válásának története, az első szexuális élményétől és a személyiségének megtalálása érdekében tett szerelmi kalandozásaitól. Egyéb címek: Young & Beautiful Nemzet: francia Hossz: 95 perc Magyar mozibemutató: 2013. október…..
Edith határozott, szabad szellemű és sikeres üzletasszony, aki a tizennyolc éves lányával, Audrey-val elmegy megnézni a továbbtanulásként számbajöhető főiskolákat. George zárkózott szívsebész, aki az ugyancsak tizennyolc éves fiával, Conraddal indul egy hasonló utazásra. A…..
MovieMánia Vén csontok - Old Dogs 2014.02.26 01:44:31
A két jóbarát és üzlettárs, az elvált Dan, aki legnagyobb szerencsétlenségére még mindig szerelmes volt feleségébe, és az életvidám, megrögzött agglegény, Charlie élete hirtelen a feje tetejére áll, amikor egy hatéves ikerpárt bíznak rájuk. A helyzetet súlyosbítja, hogy…..
Eva egy elvált nő, aki masszőrként dolgozik. Nem rég tudja meg, hogy új szerelme, egyik barátnőjének a volt férje. Olyan beszámolókat kap a férfiról, hogy nem tudja eldönteni, az érzéseire hagyatkozzon vagy szakítson vele mindörökre. Nemzet: amerikai Stílus: vígjáték Hossz:…..
A magányos anya örökös sötétségben él, mert gyermekei halálos napfényallergiában szenvednek. Mikor új szolgálók érkeznek a házba, megszaporodnak a titokzatos események. Vajon a különös jelenségek csak Grace túlfűtött fantáziájának termékei, vagy tényleg valóságos…..
A történet a az alaszkai Nomeban játszódik, ahol 1960 óta jelentik az eltűnéseket. Az FBI többszöri, mindenre kiterjedő nyomozásai ellenére, az igazság nem derült ki. Itt, ezen az Isten háta mögötti helyen, Dr. Abigail Tyler pszichológus elkezd gyűléseket tartani traumás…..
MovieMánia Csatahajó - Battleship 2013.08.26 23:59:21
Alex katona, egy hadihajón szolgál. A felettesével nem kedvelik egymást, és az sem könnyít a helyzeten, hogy éppen Shane admirális lányába, Sambe szeretett bele. Ám ellentéteiket félre kell tenniük, hogy az egyik küldetés során talált idegen lényektől megmentsék az…..
Mire vágyik egy apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen férjhez valami rendes, megbízható férfihoz. Mire vágyik egy görög apa? Természetesen arra, hogy a lánya menjen hozzá egy görög férfihoz, aki lehetőleg még rendes is. Toula 30 éves, szülei chicagói éttermében, a…..
Drakula gróf szállodát üzemeltet, ahol a hozzá hasonló vérszívók és rémisztő teremtmények kipihenhetik fáradalmaikat. A Hotel Transylvania tökéletes hely, távol a halandó emberektől. A pihenőket azonban egy fiú megzavarja. Akaratlanul a szállodába téved, majd beleszeret a…..
MovieMánia Rio 2013.07.31 23:26:28
Blu egy lakásban élő, háziasított ara papagáj. Egy napon találkozik a szabadon élő Jewellel. Elszökik otthonról, hogy részt vegyen élete legnagyobb kalandjában, álmai papagájával, Rio de Janeiróban. Nemzet: amerikai Stílus: animációs, családi, kaland, vígjáték Magyar…..
Véleményem: Szép napot kívánok minden kedves olvasónak ! Nos akkor kezdjünk neki is a filmnek. Első ránézésre az ember azt hinné hogy egy igen komoly horror filmet fog kapni ami tele van vérrel,  gusztustalannál  gusztustalanabb jelenetekkel. De akkor az ember egy…..
Véleményem: Szép napot kívánok minden kedves olvasónak ! Úgy látszik Will Gluck újból alkotott egy könnyed kis vígjátékot rendezett , aminek frappáns kis nevet is adott. Gondolom nem volt nehezére meg rendezni a filmet, hiszen már van tapasztalata az ilyen kategóriás…..
Úgy látszik újra a mozikba kerül a régi horror Evil Dead, most ahogy lehet látni új rendezője van a filmnek, ami meg is látszik a film előzetesen is hiszen sokkalta durvább jelenetek lesznek benne a filmben. De persze ezt foghassuk a mostani kifejlett technológiára is. A másik…..
MovieMánia Elrabolva - Taken 2013.01.03 18:27:08
Véleményem: Szép napot kívánok minden kedves olvasónak és filmszerető embernek ! Az elején már amikor meghallottam a film címét a történetét már akkor nagyon megfogott engemet a film. Említettem is a haveroknak hogy valamelyik nap megfogom nézni, akkor jött az ötlet hogy…..
MovieMánia Amerikai taxi - Taxi 2013.01.03 17:02:58
Véleményem: Szép napot kívánok minden kedves olvasónak ! Mar az első ránézésre is lehet látni hogy ez a film a Taxi Quadrológiára, legjobban a egyes részhez hasonlít ami a Franciák mondhatnak magukénak. Mert miért is ne csinálhatnának egy utánzatot az Amerikaiak. Egy kicsikét…..
Véleményem: Szép napot kívánok minden kedves olvasónak ! Nos akkor fogjunk is neki a mi kis filmünknek ami egy elég vicces kis nevet kapott. A rendezőnek nem tudom hogy is jöhetett ilyen film cím a nevében. De hát annyira nem szörnyű vannak sokkalta rosszabbak is. Ha el olvassuk a…..
Véleményem Kellemes December első napját szeretnék kívánni mindenkinek ! Mi másról tudnák írni így egy átbulizott éjszakáról  ? Hát marad a Project X című film, ami nagyon sok embernek ismerős lehet. Hisz nem is kevés városban, faluban próbáltak csinálni ilyen…..
MovieMánia Ruby Sparks 2012.12.29 16:59:16
Véleményem: Szép napot kívánok minden kedves olvasónak ! Ennél a filmnél eléggé vegyes gondolatok jártak a fejemben amikor el olvastam a tartalmat. Hogy egy író leírja a álmai nőjét és másnapra meg is jelenik neki.  Elgondolkoztató volt hogy meg e nézzem vagy ne. De a…..
MovieMánia Step Up 4. - Forradalom 2012.12.29 16:05:34
Véleményem: Szép napot kívánok minden kedves olvasónak ! A filmet ott kezdeném hogy nagyon vártam hogy végre megjelenjen a mozikban. Szerettem volna a elsők közt leni aki látja. És sikerült is és még 3D-ben is. No hát úgy ültem be a moziba hogy na végre várva várt új…..
Véleményem: Ennek a filmnek úgy álltam neki hogy egy régebbi filmből ismerhető a mostani Főszereplő (Zac Efron) ugyebár az akkori Szerelmes hangjegyek igen nagy sikert hozott a tinik közt. Gondoltam nem lehet rossz a film, és megnézem, hisz a mindennapokban egy kis romantika és egy…..