Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xvxvxv

0 bejegyzést írt és 582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Csoda történt! 2014.08.05 08:36:11
Nem, nem mondott le Seszták Offshore Miklós, mert erre kérték professzorok, meg lehet nyugodni, ekkora csoda azért nem történt. Azt egy sokkal nagyobb csodatévő embernek is akarni kell. De azért egy apró, jelentőségében kisebb, ám meglepő csodácska mégis volt itt tegnap:…..
xvxvxv 2014.08.05 20:13:29
@tristen2005: "jól menő pénzügyes vagyok, csak tudom, mi a jó a gazdaságnak? :)"

"te, te fideszes seggnyaló, te tényleg közgazdász vagy? :DDDDDDDDDDD"

ma
xvxvxv 2014.08.05 20:23:42
@Amadeus62: 444.hu-n
xvxvxv 2014.08.05 21:15:12
@parti_giano: ez egy fideszrészvényes féreg. szépen zsírosodik ez a szmájlis fideszköcsög ebből a rendszerből, miközben vigyorogva szmszétájlizza, hogy ő csak egy szimpatizáns. az ilyet 10 kilométerről megérzem.

ez a legutálatosabb fajta mind közt, ez a sima szájú, mosolygós fajta; aztán leboltólnak a háttérben - olyan "polgárian", gondviselősen, tizenötmilliómagyarosan, mert nekik ez jár.

ha meg akarjátok ismerni ezt a gusztustalan magyar faját, és mostani reminiszcenciáikat, a fideszköcsiket:

karinthy ferenc-fábry zoltán - gyertek el a névnapomra
www.youtube.com/watch?v=cJs8VrdV-Hc
Azt mondja nekünk a Nouvel Observateur, hogy az orosz titkosszolgálat kiderítette és a Roszatomnak megsúgta, milyen ajánlatot tett Paks felújítására a francia Areva. Innentől a történet ismert, Putyin kiparancsolta Viktort Moszkvába, ahol a lengyelek szerint egy visszautasíthatatlan…..
xvxvxv 2014.08.04 13:18:17
@ausländer Sipi: schiffer, aki a '90-es évek elején megveszekedett libsi volt a jogi karon, aki felszegett fejjel, hóna alatt halmai legújabb könyvével jár-kel, mint egy páva, és mint személyiség egy nevetséges petőiván-imitátor volt minden ízében - ennek nyomai még ma is felfedezhetők gesztusaiban, mondatfűzésében, intonációjában, lekezelő arroganciájában.
xvxvxv 2014.08.04 14:24:44
@MZ/X hip hip hurrá: a baloldal mély agóniája, háromsütetű megosztottsága (szockók, bajnai, fletó) a mostani ciklust lezáró fináléban újabb kétharmadot fog hozni a fidesznek. ez nem kérdés.

és ha 2018-ban mindhárom alakulat újra becsusszan a parlamentbe, akkor a rothadásuk tovább fog folytatódni, ergo, ha csak nem dönti be a templeton és nyomában a közép-ázsiai basik az államkötvények piacra dobásával ennek a Bolondnak a rendszerét, 2022-ben újabb csont nélküli 2/3-ot húz be a FideszMaffia.

mert hogy ezen balfaszok egyike se fog már max. 8-10%-nál feljebb menni, az tuti.

az egyetlen esély az lehetne az ország előtt, hogy ha a "demokratikus erők" nem vennének részt a következő választásokon, vt. egyfajta országos passzív rezisztencia a választani igazán nem tudók részéről - az szerintem megmozgatná az állóvizet. de ehhez túl kapzsik, szűklátókörűek, hataloméhesek. vagyis nem méltóak az ország vezetésére a baloldalon.

de máshogy ez a pestist nem lehet legyűrni, csak úgy, hogy ha nem harcolsz velük - különben simán itt maradnak 30 évet.
xvxvxv 2014.08.04 14:41:41
@MZ/X hip hip hurrá: nem akarok sokat ugrálni ezen, de annyit még egyszer egy kis kiegészítéssel, hogy én mást eszközt nem látok most, csak a passzív rezisztenciát.

a kiegészítés: ne feledjük, egy csodafegyver még ott van a kezükben, amit bármikor bevethetnek, ha esetleg - amire most semmi esély nem látszik '18-ig - vészesen el kezdene erősödni az ellenzék: a listás választás eltörlése, pusztán egyéni körzetek, határon túl is.

nem, ezeket törvényesen már nem lehet leváltani.
Kigömbölyödött Mindenórás Tábornok nertársról eddig azt hittük azért válik gömböcöid formájúvá, mert a jólétben rágás nélkül egyben csúszik lefele neki a mangalica sonka. De könnyen lehet, hogy a népesedéspolitikai illiberalizmusban már ő is várandós, hogy ne fogyjon…..
xvxvxv 2014.07.31 08:21:05
@évásanyó: ne legyél már ilyen naiv! ez pedagógus? hol? hahaha. ez is csak egy beteges hazudozó a szakmáját illetően, mint amaz fideszrészvényes féreg, aki egy gazdaságról szóló vitában azzal tromfolt, hogy "ő jól menő pénzügyes, csak tudja, mi a jó a gazdaságnak!".

ez a legendás kisstibi. még "Kiss Tibor" névvel kezdte évekkel ezelőtt a hvg.hu-n; miután egy idő után mindenki totál hülyének nézte, és nem foglalkoztak vele, elkezdett gyurcsány-avatáros nickeken nyomulni. az összes fletós nick az övé. 24 órából 12 blogol minden nap évek óta ez a beteg ember. szerinted mikor tartja meg az óráit? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ne légy már ilyen naiv! :)
Orbán Viktor miniszterelnök Tusványoson kijelentette, hogy "illiberális" állam épül Magyarországon. Ez ijesztően hangozhat a társadalom műveltebb tagjai számára, de van ennek a kijelentésnek alapja vagy esetleg csak egyszerűbb fejjel kéne gondolkoznunk? A következő cikk ennek a…..
xvxvxv 2014.07.29 20:29:28
@feketeesfeher: á, de hogy szerecsenmosdatnak ezek, inkább harcolva betegesen élvezkednek minden címlapon felugró, kevéssé látogatott, a mocskos Maffiájukkal foglalkozó blogon. ugyanis a harc az életük. ők állandóan harcolnak. ha nincs harc, ők sincsenek. ellenségnek márpedig lennie kell. a gazdijuk, a magyarokat az oligarcháival szétlopó csúti bolond Putyin ribi ezért is ad nekik ellenségképet állandóan: "vannak, akik, tudjuk, kik, de nem fogjuk engedni... stb. stb."

az ismert, látogatott lapokat mostanában valamiért messziről elkerülik, csupán néha-néha esnek be; talán mert már azért keményen el vannak küldve a tolvaj, honkupec fideszes anyjukba.

általában falkában támadnak a nyomingerek. az egyik, az egyik legnagyobb Lúzer a multiverzumban a "a kisstibi", vagy 5-6 nickkel nyomul a csórikámja, egész életét az tölti ki évek óta, hogy az indextől a hvg-n, 444-en át a varánuszig gyalogol, és löki a fideszes szart. szinte bármikor felütöd a netet, jó eséllyel belebotlasz egy kisstibi-alterego-ba.

ezek között is vannak igazi megveszekedett, feszt istenező, mélyengő, szentistenirendező, vagyis feudalizmus-mániás (ez plusz pont az értékelésben: ők ismerik istent, és istenke őket akarja a kormányrúdnál látni), vallás-őrült tálibok (a zömük szerintem közszférás fideszcseléd, akik egy forintot nem látnak a FideszMaffia országrablásából), vannak sima szájú, megélhetési, fideszrészvényes férgek (kubatov Pártvédelmi Osztálya alkalmazhatja őket), mint pölö a Jól Menő Pénzügyes, és vannak szerencsétlen hülyék, akik ostobák, mint a segg.

nagyjából hirtelen ennyi.

nem kell velük foglalkozni.
Varánusz Viktor látomása 2014.07.28 08:27:50
Viktor Tusnádfüdőn bedobta a következő időszak hívószavát, amit unásig fognak ismételgetni a fideszhitűek. Illiberális államot épít mondta, amin ahogy kell elkezdett pörögni a véleményformáló sajtó. A történelem vége, mondják, nemzet és munkaalapú lázálom matek…..
xvxvxv 2014.07.29 15:18:29
@DR. INKVIZITOR:

szép, mint Botos "Ratkó" Kata és egy jó homoki paraszt Huthgeri találkozása a NER Alaptörvénye asztalán.
Kurvaéletbemár! Mikor érti meg ez a csökkent értelmű világ végre, hogy Orbán Viktor kommunikációjának egyetlen eleme a kinyilatkoztatás, ilyen vitaizé az nem választható opció? Mert nem és kész. Mindenórás Tábornok nertárs megmondja amit megmond, és hagyják őt kérdésekkel…..
xvxvxv 2014.07.26 16:52:17
@Mariann19: ez a féreg mindig elmondja előre, mit fog csinálni a közeljövőben. valamikor a nemrég megnyert választás után, 2010-ben azt mondta, hogy "a Gondviselő mentse meg az országot attól, hogy a kívülről ránk nehezedő nyomás miatt annak államformáját, a köztársaságot le kelljen cserélnünk valami másra." kábé ez volt a lényeg.

a mai szarfosása ennek a folyamatnak egy következő állomása volt. úgyhogy a magam részéről biztos vagyok abban, hogy 2018 előtt vagy utána (de ez nem is lényeges) lesz egy új, az ország hűbéri(ők a "hivatásrendi" szót fogják használni) struktúráját valamiféleképpen kodifikáló új közjogi államrendünk: egy-egy hűbéri (hivatásrendi) szint fogalmi meghatározásával elég képlékenyen, de félreérthetetlenül, az ahhoz tartozó jogokkal és kötelezettségekkel - bele, a Gránitba vésve.
xvxvxv 2014.07.26 17:18:29
@Benjamin Eisenberger: kisstibi, te szerencsétlen fideszproli. mondtam már, a részvényes Gazdijaid a hátad mögött azon viccelődnek bekólázva, hogy ha a szátokba szarnának, akkor is rájuk szavaznátok.

de te soha sem fogsz ilyen zártkörű, fideszbeltenyészet partyra bejutni, és ha ott is lennél, és a saját füleddel hallanád, akkor se hinnéd el, mert egy szempillantás alatt törne össze mind az, amiben, igazi bolsevik proli módjára, addig hittél, ezért nem is hinnéd el. neked, tehát, nyomorult proli, marad a rajongva menetelés. ennyi az életed, proli.
xvxvxv 2014.07.26 17:36:52
@nincs_itt: arról van szó, hogy voltam ilyen 3-4 zártkörű buliban. a főnököm haverja nagy fideszes jól felfogott érdekből, korrekten csak a pénz érdekli, de az ideológia kurvára hidegen hagyja, ő egy nagyon, nagyon magas fideszes potentátnak a gyerekkori iskolatársa. korrupt gecikként a cégünknek rengeteg meló így, az ő révén esik le.

szal, az egyik ilyen partin, ahova meghívtak bennünket, és én mentem le, egy kevéssé ismert, de ismert fideszes apparátcsik, teljesen szétesve arról prédikált beporcukrozva, üveges szemekkel, hogy a birkáik szájába szarnának, azok akkor is rájuk szavaznának, és "mindenkit megbaszok". a körülötte álló részegek meg nyerítve röhögtek rajta.

ennyi.
8:1 a hollandokkal, 1:6 a portugálokkal. Két eredmény, két generáció, de a fos azonos ami a magyar "labdarúgás" sajátja. Ami tegnap Orbán Viktor stadizóleumában megesett az a magyar foci és az utánpótlásképzés teljes csődje.  „Portugáliát akkor sem vertük volna meg, ha…..
Lassan tényleg megsajnálom ezt a Luit, miközben elképzelni nem tudom milyen rossz fát tehetett a tűzre. Reklámadó, útfelújítás bírság-adó, most meg elveszik szegénykémtől az agrártámogatások egy jelentős részét is. Lassan Simicska lesz az nemzeti oligarchák ertéelje, akit…..
Nem volt kérdés, hogy felállítják. Elvégre "nekünk" ne mondja meg senkise, milyen emlékművet állítsunk. Se itthoniak se idegenek ne pofázzanak bele, hogy Orbán Viktor hogy emlékezzen a történelemre. Slussz. Úgy emlékszik ő ahogy neki, meg a mögötte álló jobboldalnak tetszik…..
xvxvxv 2014.07.21 18:28:26
@Amadeus62: "Na látom Blogger Gejza már a 444-en is nyomja mint süket a csengőt."

be kell vallanom, hogy amikor - gondolom, szóltak neki a Lendvay úlicában, hogy van ez a KisGazsit gyalázó oldal, először vagy másodszor tévedhetett oda a simaszájú Barnanyelvű Főfideszes, különben nem írt le volna ilyet - azt olvastam tőle a 444-en, hogy B. "Jól menő pénzügyes vagyok" Gézától ("tőlem") a ballibsi blogokon úgy félnek, mint a tűztöl, egy picit, szégyen-nem szégyen, összecsokiztam magam a félelemtől! :(((( :DDDD

egyébiránt ez a kutyaszar pont olyan, mint a Lótolvaj csúti Bolond egész élete, pont eltalált mementója ennek a beteg embernek: hazug és gagyi.

ez a cink-komment szépen összefoglalja:

Már a múltkor is írni akartam, a Fekete Gyuris posztnál, hogy más szemmel kéne ezeket a dolgokat szemlélni.
Most az a világ jött el, hogy azok rúghatnak labdába, akik a rendszerváltás után vérig sértődtek, hogy hirtelen mellőzik őket, mert tehetségtelenek, mert hiába jegyzeteltek szótagolva a Marxista-Leninista Esti egyetemen, ezt '89 után már a kutyát nem érdekelte.
És ezek örökösei.
Ez igaz a művészetektől az újságírókon át a gazdasági pozíciókig, főleg minél inkább aláereszkedünk a helyi potentátok szintjéig.
Most ők diktálnak, ködös emlékeikből építik fel a SZOT üdülők homlokzatainak vagy ebédlőinek intarziás-műbőrös hangulatát.
A mögöttes tartalom sivársága pedig pontosan ugyanezen okból olyan, amilyen.
Egy új nemzeti realizmus születését láthatjuk, legyen a neve mondjuk "nemreál".
Olvasom a legfrissebb hírekben, hogy van orvos Magyarországon, aki nem tud Orbán portrék nélkül élni. Argay László miskolci nőgyógyász és magánklinika tulajdonos nem egyszerűen vett egyet a Tereskova képekből magának, hanem felvásárolt tizenhatot és rendelt még…..
xvxvxv 2014.07.20 13:14:41
@sjz: persze, a szobor egy gagyi fos kutyaszar művészileg - tulajdonképpen a csúti bolond mementója, aki a rá jellemző sunyi-aljas kis szándékkal be akar nyalni vele a széljobb szavazatokért.

a már ma feléje repülő tojásokból számítani lehet arra, hogy sokat fogunk szórakázni rajta. szerintem a dajerolt hajú, nyugdíjasprobléma-megoldó Hárpi és a többi spindoktor nem támogatta az ötletet (sejthették az állandóan meglevő irritáló támadási felületet benne), de a Vladimirt boldoggá avató elmebajos ragaszkodott hozzá.

---

és ha már. azért diktatúrákban is átüt - ha van! - a tehetség, az igazi művészet, felülírja kicsit a nyomorult köcsög politikusi akaratot, a szándékolt ideológiát, mint ennél a zseniális kubista marx-engels szobornál:

www.kozterkep.hu/~/12337/Marx_es_Engels_szobra_Budapest_1971.html
Az idegen tőke legfrissebb legádázabb ellensége is szedegette a Soros György asztaláról lehulló kenyérvéget. A hivatala nem mond semmit, annyit se, hogy fiatalka volt és kellett a pénz, az a fránya, amiből Orbánnak is jutott havi tízezer még liberális értelmiségi…..
xvxvxv 2014.07.17 19:28:26
@jaegtoer: nem kell fennie. év elején megvett egy bolhafing, nóném kiadót, kétsoros hír volt róla három portálon - utána nem sokkal jött a hír: az illetékes kulturális államtitkárság elrendelte: 2014 szeptemberétől az általános és középiskolák csak ezen kiadó által forgalmazott tankönyvekből taníthatnak, ill. ettől a kiadótól rendelhetnek.

szaros kis csórikámok vagytok ehhez a Maffiához képest, tik kommentelők. ezek mindig 3-4 lépessel előre gondolkodnak.

egyébiránt a Szilárdnak akkora ótója van, mint egy yacht (voltam olyan zártkörű fidesz-partin, ahol ő is ott volt - amúgy tényleg kellemes személyiség). tényleg. és képzelj el hozzá egy Lennon-szemüveges és -hajú, kólásüveg-vállú cingár ötvenes pasit. mondjuk, mindig mosolyog a zsindelyes falusi házat megevett, magának évente 2 milliárdból magánhadsereget fenntartó tesójához képest. de legalább a Laci évente mendég ad Kerecsenkor a Parlament költségvetéséből 100 ezret és hat Wass-kötetet valamelyik csángó iskolának.

Blogger Gézu második imáját is meghallotta tehát a Gondviselő, és teljesítette!
Varánusz Orbán Junior lázadása 2014.07.16 08:17:57
Orbán Gáspár levelét megírta, fájdalmas rinyáját mind belesírta. Anarki a 444-en meg leverte neki azt a tanítani való tockost, amit az apjának kellett volna még dologidőben.  (kép) Mondhatjuk nyugodtan, hogy Orbán Junior házhoz ment a lófaszért. Piciapucival parádézni a VB…..
xvxvxv 2014.07.16 19:02:48
@röf: te ugye egy olyan nyugdíj felé bukdácsoló közalkalmazott, húsz éve "fidesz-szavazó" vagy

- akinek az Aranykor 2000-ben volt; akkor voltál a legboldogabb az életedben; amikor a közintézmény folyosóján egymás mellett elmenve, egy jelképes gúnyos mosolyt küldve a ballibsik felé, csippentettetek egymásra a másik "fidesz-szavazó"-val: "- jöttök vasárnap Viktorra? - hogy kérdezhetsz ilyet, viszem az egész családot?! megint fantasztikus beszédet fog mondani! már alig várjuk!"

- akinek még mindig kisebb fizikai fájdalmat okoz, amikor báncsák az eszét elgyógyszerező, a szarkeverésen és a hazudozáson kívül semmihez sem értő, velejéig rothadt, tolvaj szarházit. "de majd egyszer megértik. őt az Ég küldte nekünk!";

- akinek idegrángás fut végig az arcán, amikor a tetves tolvaj FideszMaffia csuhásozó vadlibsi korszakát emlegetik fel;

- aki világéletében közalkalmazott volt, a "pénz"-t ezért sosem értette, az ott van elsején a számlán, ahogy az áram jön a konnektorból (vagyis nem háborítja fel a szégyentelen-szemérmetlen országrablás, mert sohasem küzdött meg hónapról-hónapra az életben maradásért), ellenben nagyon szívesen megnyilvánul a többi közalkalmazott "fidesz-szavazó"-hoz hasonlóan amatőr közgazdászként gazdasági kérdésekben, gyakran használva a fideszes körökben szinte alap "végre jól mennek a dolgok az országban", "a cégek gyarapodnak"-fordulatokat, de akiknek még annyi vér se volt az életük során a pucájukban, hogy belevágjanak egy éjjel-nappaliba, inkább a jó meleg közintézmény irodája - ottan nem fázik meg télvíz idején a seggünk lyuka.
Vannak olyan csodás pillanatai a nernek, mikor a renccerszolgákban is eltörik valami, és a feltétlen hűség mögül kikandikál a kétségeivel küzdő gyarló ember. Egy pillanatig, persze, mert az Orbán igában töltött évtizedek dresszírjével sikerül elnyomni.  Kósa Lajosban állt…..
xvxvxv 2014.07.13 15:20:52
2018-ban ott a harmadik kétharmad a Maffiának.

a választási eredményektől még most is támolygó Balfasz Jancsi magyar baloldal azt tanálta ki, hogy - mivel fingjuk nincs nekik sem, mit kéne kezdeni az országgal, de még arról sem, hogy ő maguk kik - piciben elkezdik másolni a FideszMaffia módszereit - mert az olyan sikeres.

ezért bukkantak fel egy-egy apparátcsik Mulya Gyulától (hangosabban nem merték még kimondani) olyasmik, minthogy "némi rendpártiságra szükség van" és hogy "beszélnünk kell róla". a soha ki nem pusztuló eszdéeseket szimbolizáló Matyi viszont jól megrázta megint a jobboldal számára a zsidózásfát a kicsi cigányozásával egy ilyen, hónapok óta forrongó miskolci apropó kapcsán.

az együtt-pm meg a választások óta azt játssza el óvodás szinten a karót nyelt, képernyőképtelen, szavazat-taszító szigetvárival (szóljon már neki valaki, hogy a stílusa egy multi zártszobás menedzsment-megbeszélésre való, nem egy politikai párt képviseletéhez), hogy nekik semmi közük se a komcsikhoz, se a gyurcsányistákhoz. ezen stratégia mentén küldték ki a hülyegyereket "véleményt nyilvánítani" az átlag fidesz-zombiktól semmiben sem különböző gyurcsány-zombik közé. nyilván sejtették, hogy valami ki fog pattanni, és ez szólni fog a médiában, ezáltal is meg tudjuk magunkat mutatni. persze ahhoz már nincs puca, hogy beleálljanak egy 64 vármegyés tüntibe...

kampec. ennek az országnak totál kampec.
Az RTL kiszámolta, a lehető legjobban rájuk szabott különadó után mennyi az annyi. Lássuk be, a szopcsi nem kicsi, 15 millió eurós összeg a tavaly 15 millió eurós adózás előtti nyereséget termelő csatornának. Biztosan megteccettek érteni ezt, ugye? Ha nem akkor mondom magyarul: a…..
xvxvxv 2014.07.08 18:46:37
@jaegtoer: pontosan. ez a tetves honkupec tolvaj népség _valójában_ nagy ívben szarik arra, mi jelenik meg róla az rtl-en - legfeljebb kihajtják megint az ostoba cseléd prolijaikat ("most mink gyarapodunk, ballibák!!" - mondja a menetelő közszférás fideszjobbágy, és hazamegy a néhány négyzetméterére: mintha egy fideszoligarcha bármire is tartaná őket, és akár egy sánta forintot is adna nekik az ellopott milliárdokból :DDDD) erődemonstrálni, akárha az enyingiek a balatonnál, esetleg még előtte tele is szarják a szájukat, ha újnemes, úri, a Gondviselő kegyelméből és akaratából országló kedvük éppen úgy tartja.

a valós cél - mert ezeknek a hazaáruló lótolvaj ex-vadlibsiknek mindig van olyanjuk - a stróman henteslegény vezérigazgató birtokolta tv2 vezetőhelyre segítése.

és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a stróman henteslegény a társával úgy vette meg a cuccost, hogy annak a vételárát a befolyó állami hirdetések összegéből törleszti.

az ostoba fideszcseléd meg megy vonulni - "most mink gyarapodunk, ballibsik!"

istenem, milyen egy buta, a palánkon átbaszott proletár népség ez a fideszes.
Megrepedt az összefogás Miskolcon. Juj. Az Együtt-PM nem áll be a baloldal jelöltje, egykori miskolci rendőrkapitány Pásztor Albert mögé, mert az "csúnyát" talált mondani egyszer régen a cigányokról. Hogy Pásztor rendőrkapitányként is letett ezt azt az asztalra a hivatalban…..
xvxvxv 2014.07.04 23:14:09
@Penivaldes: ugyan. ma egy utcából az egyharmad pálinkát főz miskolcon. és ez nem túlzás. bedrogoztatja őket legálisan, INGYEN a szarházi Fürge Szájú Tigris, a Vladimirt boldoggá avató Európa Erős Embere - előre eltervezetten.

nem hülyék ezek a fideszcigányok. az anyjukat is megbasznák a hatalomért, de nem hülyék.

szarkupac emberek.
xvxvxv 2014.07.05 15:35:27
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért a Fürge Szájú Tigris egy kis röhögcsélést nem hagyott ki a koporsó mellett:

38.media.tumblr.com/049539060a49bbea1a07cdb7ea96e1cc/tumblr_n88e6teaOF1tra1kao1_500.jpg

37.media.tumblr.com/f8fb4af60d75e60f18be544c405af91d/tumblr_n88e6teaOF1tra1kao2_250.jpg

-

hát nem tudom, én a katonaság óta zsigerileg irtózom minden olyan szitutól, ahol sok ffi van együtt hosszabb időn keresztül, egyszerűen fél óra után elkezdek vakaródzni, kényelmetlenül érzem magam, de másnak, úgy látszik, bejön az izzadó ffi testek kipárolgása, a szőrös fenékszag, a bakancsos lábszag - talán működik köztük a kémia?

444.hu/assets/garda1.jpg
xvxvxv 2014.07.05 15:48:18
@tristen2005: de most komolyan, mi lenne itt, ha a gyurcsányi röhögött volna így a temetésen? tuti, hogy pár száz fős randalírozás, kuka-gyújtogatás és tsai.

az, hogy szemmel láthatóan ebben a szarháziban senki iránt semmi tisztelet nincs, egy dolog, a szomorúbb része az, hogy ez az országrontó, szétkokszolt tolvaj bármit, BÁRMIT megtehet.
Aki kicsit unja a nyolcaddöntők sivár, védekezést kimaxoló és hosszabbításokba csúszó ásítozós unalmát, annak felüdülés lehet ha átkukkant az ország elsőszámú komédiacsatornájává vált RTL-re megnézni, mivel szórakoztatnak éppen minket kormánypárti politikusok. Mert…..
Mit művelt Orbán Ráhel a lánybúcsúján? - lassan nagyobb kérdés lesz ez, mint a devizahiteles mentés részleteinek boncolgatása. Mert ugye valamit művelt apuci pici szeme fénye, ami nem elég keresztényi, nem elég erkölcsös, nem elég hoffmannrózsa, és ez a valami most, a barinők…..
xvxvxv 2014.06.28 17:27:43
@taga20: ezen szerencsétlen fanatikus, rajongó fideszjobbágyok élettörténetében az a végtelenül szomorú szál, hogy ha ezek odamennének nemezsapkába bújva, tarsolylemezbe öltözve a fideszoligarchák egyik zártkörű, medencés Louis Vuitton-partijára azzal, hogy "nemzettestvéreink, engedjetek minket be a sokadalmatokra, hiszen mink együvé tartozunk! húsz éve menetelünk esőben-hóban-gatyarohasztó forróságban értetek, tizenöt éve védünk a szabad időnkben titeket a fórumokon. csak megiszunk egy kupicát veletek, eldanoljuk együtt a Porlik, mint a sziklát, és már itt sem vagyunk!", akkor rájuk uszítanák a kutyákat, és a fideszes Nagyságos Háziasszony megjegyezné: "annyira kellemetlen ez az egész!!! csináljon már valaki valamit ezekkel a hajléktalan hobókkal! Sándor, hívja már azt a TEK-et!".
Varánusz NAV vs RTL vs áfacsalás 2014.06.25 22:58:38
Egyszervolt országban lassan tényleg bármi megtörténhet. Az is, hogy az egyik Halljakend pattogtatni kezd az ujjával és Szijjártó Péter szóhasználatával élve: "a miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat."…..
Legkedvesebb norvég barátaink! Lehet most értetlenül álltok lejmoló hangvételű levelünk előtt, ezért leszögezném mindjárt az elején: erről szó nincs! Éppen csak az van, hogy kurvára kéne a pénz. Szegény kis ország vagyunk, ahonnan hiányzik az a harminc milliárd aminek…..
xvxvxv 2014.06.23 19:52:51
ÜZENJÜK A POLÁKOKNAK

TÖBB TISZTELETET AZ ORÁLIS SZEXNEK!!!!

a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1109/6306/original.jpg?w=600&h

edit:

állítólag az első, Varsóban ledobandó gyorsreagálású CÖF-ös deszant-egység szervezését már el is kezdte Cöf Laci és Munkásőr Bandi.
Lázár János újabb hangulatingadozáson lehet túl, miután a blikkújság kinyomozta további vonzalmát a közpénzen utazgatás és a Riviéra iránt. Mi meg várhatjuk, hogy lesz-e újabb lázárjankó szomorú üzenet, aminek hatására Murányi Marcell főszerkesztő ma lemond.  Röhej,…..
xvxvxv 2014.06.19 19:15:58
@évásanyó:

balról jobbra:

Mr. Mojo; Gyurcsány, te mocskos, szemét okirathamisító állat; Blogger Géza; batyu; wmiki

37.media.tumblr.com/1e029f797a56f3bcd03cce0783d8605b/tumblr_n5msjz7Knd1tw0vkco1_500.jpg