Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RossG.

1174 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plakátok. Plakátok mindenütt! Érdekfeszítő fülszöveg, poénos borító és jó ajánlások. Mindez pusztán 4000 jómagyarhufért. Timur Vermes: Nézd, ki van ittNa de hát a közelébe se fogok jutni... Recipéldányt nem kapok, ennyit pedig nem dobok ki egy könyvért, ami végülis ki…..
– Szevasztok, csuncsulák! – köszönt a katonáknak, és a kopaszhoz fordult. – Mi a rügy? – Ez meg mégis miről hablatyol? – meredt csodálkozva társára a férfi, és a lándzsáját Barura szegezte. – Nyugodjál le póverhuszár! – kiáltott rá a fiú, és a magasba emelte a…..
RossG. 2013.09.16 00:34:48
@Giggs85: Danke.

Hábezony, kiadják és agyonhájpolják, ha van rá pénz.
És úgy tűnik, ebbe bizony mérhetetlen mennyiségben lapátolják. (Protip: állítólag már a filmes jogokat is felvásároltatták.)
Amikor nem is olyan rég, március végén lelkendeztem itt, hogy egy év elteltével kijött a második John Scalzi regény, elég erős érzelmi válságba kerültem. A Szellemhadtestet befejezve ugyanis rávetettem magam a mindenféle, talán nem is túl legális (óóóóódehogynem,…..
2010-ben a Gru óriási sikert aratott, mind a nézők körében, mind a pénztáraknál, így hamar biztossá vált, hogy itt bizony lesz folytatás. Az idei évben el is érkezett az a bizonyos második rész, ami bár nagyon jóra sikeredett, de már érződik rajta, hogy „na, ebből még egy…..
RossG. 2013.07.25 00:08:06
Egyetlen egyszer mondtam azt, hogy egy könyvet el kellene égetni. A Test angyaláról (műfaját tekintve habszódia) beszélgettünk egy szemináriumon, ahol félig vicceskedve kiszaladt a számon, hogy ha ezt valóban Sárbogárdi Jolán írta volna, nem pedig Parti Nagy Lajos, és nem paródia,…..
Folytatódik a Vének Háborúja! - ígérte a fülszöveg. Végrevégrevégre! - ujjongtam én. - John Perry visszatér!Az első pofon akkor ért, amikor utánaolvastam a második kötetnek. John Perry nem tér vissza. Whaaaaaaaaaat?????Hát bizony kérem. Nincs egyes szám első személyű…..
Csak egy rövid gondolat. Kijött megint egy ilyen teszt: http://hvg.hu/itthon/20130212_Konyvlista_Harry_Potter_az_elso_az_Egri_C Idéznék: A fiatalok objektív (vagy annak tűnő) és szubjektív indokokat is felhoznak, amikor az alacsony szintű olvasási szokásaikról adnak számot. A…..
Kicsit le vagyok maradva a világ dolgait illetően. A szar ugyanis 2007-ben került a ventillátorba, mivel azonban az etnikai vonatkozása miatt ez minket nem nagyon érintett, talán nem sokan hallottatok arról a botrányos videóról, ami (többek között) az olvasás fontosságára hívta fel…..
Soha nem veszek (kézbe) könyvet a borító alapján. A kutyaszart is be lehet fújni aranyfestékkel, attól még szétkenődik a cipőtalpon, és a szaga sem lesz jobb. Egyszerűen hihetetlen, hány olyan könyv"értékelés" jött szembe a napokban, ahol azon nyígnak a népek, hogy milyen…..
Csak egyetlen apró mécses választott el a pince sötétségétől. Hallottam, ahogy gyülekeznek... Lassan vettek körül. Lassan, de biztosan. Hallottam őket, hallottam a röhögésüket, és magamban azért imádkoztam, rá ne jöjjenek, hogy óvatlanul behatoltam a territóriumukra, mert…..
Egy könyv, amiben nincsenek  gyermekzabáló bohócok, megveszett bernáthegyik, könyvtáros vámpírok, polaroidgépből előrontó démonkutyák, vérszomjas autók, sem őrült ápolónők. Van viszont egy fantasybirodalom sárkányokkal, varázslattal, meg egy 16 éves herceggel, aki egy…..
Turkálni jó.Épp úgy a könyvespolcon, mint a 12. századi kínaiak botrányos, züllött, olykor pedig egyenesen perverz magánéletében.Avagy nem csak népszerű és közismert könyvekről lehet posztot írni. Egy költöztetés során épp a könyvespolc áttúrásával voltam elfoglalva,…..
RossG. 2013.01.11 23:29:48
@Luna Littlewood: Én köszi, hogy kommenteltél. :)
- tettem fel egy nap a kérdést a munkahelyemen.- Kösz, de inkább nem - borzongott meg kolléganőm, majd visszabújt a Baby Jane című könyvbe. - Akkor már inkább a depressziós leszbikusok picsmogása. Pedig nincs is jobb egy jó kis mészárlásnál, némi vérrel és belekkel…..
Nem vagyok kocka.Na jó, csak egy picit. Illetve nem. Azt hiszem, a jelző ami inkább illik rám, az a geek. (Igen, szerintem van különbség.) De abból is csak kisebb fajta. Ennek ellenére a csemege, amit tekinthetünk akár a keményvonalas kockák irodalmi főfogásának is, úgy csúszott le…..
Itt az új év, így hát ideje visszatekinteni a 2012-es évre. Arra gondoltam, összeállíthatnék egy Top 10-es listát az év során olvasott könyveimből. Mivel 168 könyvet olvastam, (vagy legalábbis ennyit sikerült befejeznem) úgy véltem, ezt a feladatot röhögve teljesíteni fogom.…..
Naaszongya hogyakkor mitmivan.Ez egy blog. -> Pipa. Ez egy könyves blog. -> Ezzel is megvolnánk. Ez egy újabb könyves blog. -> Nabasszus, ezzel már lesznek problémák. Hát igen. A helyzet az, hogy annyi a könyves blog a neten, hogy lassan Dunát lehet rekeszteni velük. (De…..
A születésnapomra kaptam egy ilyet. Elég erősen elgondolkodtam a mielőbbi visszatérésen.....
Sziluett képregény Blogszünet 2012.09.04 00:30:11
Mert nincs meg bennem a Zerő...
Meg a türelmetekért is...
Sziluett képregény 1098. Nyócker 2012.03.05 12:53:06
Sziluett képregény 1097. LepGyver 2012.02.23 18:37:52