Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the_kite_runner

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan, mintha a magyar állam nem is akarna sikeres Magyarországot. Miközben a kétharmad erőfeszítése és szócséplése nagyobb részt a látványosan sikertelen gazdasági szabadságharcra irányul, semmilyen értelmes stratégia nem látszik az illúzióvesztés és az általános…..
the_kite_runner 2013.01.20 11:07:31
@Attitude Adjuster: A te hozzásuólásodban viszont rengeteg tartalom van. Köszönjük szépen.
A politikum jellemzője, hogy a választói döntések viszonylagos információhiányban születnek, ezért az egyes döntések nem, a döntések összessége esetleg lehet optimális (de általában nem az). A viszonylagos információhiányt, avagy a tökéletlen racionalitást, a hatalom…..
the_kite_runner 2012.12.29 19:20:33
@ephart: Gratulálok! Sikerült elsôként, az összes többi paranoiás, korlátolt társadat megelôzve zsidót kiáltanod!
Ebben a bejegyzésben gyűjtöm össze az életünket befolyásoló aktuális hazugságokat, amelyek éltetői vagy kiindulópontjai további hazugságoknak, manipulációnak, bűntényeknek vagy egyszerű baromságoknak. 1. Az állam jó gazda. Minden, ami állami, az a közjót szolgálja,…..
the_kite_runner 2012.12.28 19:23:20
@hhh.: Rendszerint azok firtatják ezt, akik még sosem kerültek címlapra. Kitartás, egyszer még sikerülhet.
the_kite_runner 2012.12.28 20:18:36
@salamander: Nem csinálsz túl jó reklámot a kereszténységnek, ha ilyen alpári, vagdalkozó, mondhatni keresztényietlen hangnemben teszed. Mi ragadt rád a tanításaiból? Kb annyi, mint az államra, úgy látom.