Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doomsday Killer

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzebten hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.” – írta a menekült kisgyereket megrugó, egy másikat pedig elgáncsoló jobbikos operatőr, miután szégyent hozott a világon minden…..
Doomsday Killer 2015.09.12 00:42:35
@Jankove: Dánok hamar megoldották. Pár lézengőt visszafordítottak, szociális juttatásokat megvágták. Talán pár svéd jogvédő hörög de nincs visszhangja.
Te se tudsz lefogyni? Nem véletlenül! Itt a strandszezon és gondolom még mindig attól félsz, hogyan fogsz kinézni a strandon. Ki kell, hogy ábrándítsalak nem jól. Ha ezt olvasod valószínű azért teszed, mert súlyproblémáid vannak. Ebben persze egy dolog tud segíteni neked, az…..
A Bayern München balbekkjét, David Alabát a profi pályafutása során még egyszer sem állították ki. Ez a statisztika szinte bármilyen szinten megsüvegelendő, főleg úgy, hogy egy 22 éves srácról beszélünk, aki ha nem sérült, akkor oszlopos tagja a Bayern Münchennek és az…..
Füstleves Étteremben 2014.12.26 06:39:00
Ti szerettek éttermekbe meg kávézókba járni? Én nagyon. Nem kell öregnek lenni ahhoz, hogy valaki emlékezzen: milyen volt, mikor még lehetett dohányozni ezeken a helyeken.  Mikor még én is dohányoztam, természetes volt, hogy étteremben evés előtt, és evés után cigarettáztam.…..
szirszarjaim Tűzgolyó 2014.11.19 08:00:00
James Bond-színészek jönnek, szuperkütyük mennek, de az Aston Martin örök. Ez speciel egy DB5-ös a Thunderball című filmből, amelyben Sean Connery főszerepelt, de a legújabb Bond, Daniel Craig is hajtott egy ilyet a Skyfall-ban, gondolom, egyfajta tiszteletadásként... A háttérben a…..
A legfontosabb lépés mindig a beismerés. Rengeteg elhízott emberrel beszélgettem már, akik magukat kerekdednek, husinak, mackósnak írják le, nem merészkedve még csak közel sem a gondolathoz, hogy ők bizony súlyosan elhízottak. Márpedig ha nem szólal meg a vészcsengő, akkor a…..
Doomsday Killer 2014.11.12 21:36:02
youtu.be/POdzasJklxw
Ebben a videoben is vannak otthon INGYEN kivitelezheto elemek. Csak a kifogas mindig... Egyebkent par ismerosommel beszelgettuk, h furcsa de pl az en (es nehanyunk) szervezetem altalaban szol h mibol mennyi kell neki. Olyan eteleket kivanok meg amiket alapbol soha es olyankor utanaolvasok mi az amit tartalmaz. Meglepoen okos az emberi szervezet es ha sok mukajaval nem rontja el az ember akkor tudja mi es mikor kell. (Cserebe csaladi osszejoveteleken hanyszor kaptam mar meg, hogy megint nem ettem eleget...) Ha a sajatos felfogasom valaki szerint baromsag akkor indokolja meg :D
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
Vasárnap délután régi rutin jött elő: felvettem a sálamat, magam mellé vettem szkr-t, kimetróztunk a Népligethez, összeszedtünk még legalább két embert és igen, újra Fradi-pályára mentünk Fradi-meccsre. Az újba. A Groupama Aréna nevű, zsírúj, teljesen európai stadionba. Nem…..
Az állam  engedélyezze, vagy kötelezze a Főtávot az egyéni emberek (lakások) "kiugrásának" lehetőségére, egyéni mérőórák felszerelésére, ahogy az a vízóráknál lehetséges. *** Külföldön dolgozok, és van egy lakásom, amely távfűtéses. Miért nem adom ki? Mert nem…..
Doomsday Killer 2014.01.06 00:09:02
@tisztapista: Mint panelproli megpenditenem, hogy 30 egynehany Matyas szezonban ez a csodalatos tavfutes nekunk mig amikor 0 a fogyasztas es 0 a szolgaltatas akkor "csak" 12 ezres... De mi verunk at Teged hidd ugy :) Es itt dozsolok a 22 fokos szobaban mert ez a tetves szar nem kepes ennyi penzert meleget adni... Es mielott valaki okoskodik nem pudvas huzatos nyilaszarok vannak.
Doomsday Killer 2014.01.06 00:40:32
@tisztapista: Na látod ez a probléma. Tisztában vagyok azzal, hogy korszerűtlen az egész és mégse tehetünk semmit. Rezsicsökkentés? Kellemes vicc volt az egész... Emlékeim szerint egész nagy összeget "spóroltak" meg nekünk másokhoz képest mivel durván 500 Ft/hó amit nyertünk, az egy évben 6000 Ft... És utána küldtek 2 embert, hogy megkérdezzék mi a véleményem a rezsicsökkentésről... Bevallom nem volt túl méltó ahogy kezeltem a helyzetet mivel csak pofánröhögni tudtam és hozzátenni kínomban azt, hogy: ENNYI és bevágtam az ajtót. Viszont mivel nem szeretek csak negatív dolgokról beszélni elmondok egy jó dolgot is: Minden Csepeli kutyás ingyen kap egy évre elegendő kis fekete zacskókat a kutya utáni takarítás céljából. 3 éve van kutyánk szóval nem tudom mióta tart ez, de úgy éreztem végre tényleg igyekeznek tenni valamit azért, hogy egy kicsit emberibb körülmények között élhessünk.
Jajj,de csúnya! A sárkány éve 2013.12.21 12:33:00
A kínai kultúra keveredése a japánnal néha elmegy. De nem olyankor, mikor némi magyar virtus is keveredik bele. Ez esetben is ezt láthatjuk, amikor a tulaj kihozta a lehető legtöbbet az izomállatból. elado egy sport szuzuki sport ulisekel sport kipufogo sport fenyezesel fedelzeti…..
Doomsday Killer 2013.12.21 16:41:08
A tavalyi összesen 2157 tavalyi menedékkérelemhez képest idén szeptember végéig a tizenhatezret is elérte a magyarországi menedékkérelmek száma. Ez a robbanás káoszt okozott az intézményrendszerben, és gyűlölet-kampányok célpontjaivá tette a menekülteket. Oknyomozó…..
Mindenhova kell egy sablon bevezető. Kezdjük azzal, hogy női blogoló vagyok.Ez a "szokj le"- dolog a cigiről szól. Sose drogoztam, és sosem ittam függőség szerűen, de kitudja, kinek segít még. (Ha segít). Ja és hogy félreértések ne essenek, a drogot még ki sem próbáltam. Egyiket…..
Doomsday Killer 2013.11.21 15:34:32
@mennyémá: Ámen.
(imadom amikor fesztivalra betoljak a gyerekeket babakocsival a tomegbe es fel vannak haborodva "hogydehat en gyerekkel vagyok es itt ne dohanyozzon senki")
Nem akarunk és nem is fogunk politizálni, de bazi nagy löket az új pártirodás cigi értékesítés a leszokni vágyó magyarságnak mostanság, úgyhogy a belső undort kihasználva jó ugródeszka most ez a pár nap arra, hogy letegyük a cigit, ami persze tudjuk, hogy baromi nehéz. Egyes…..
Ebben a bejegyzésben a férfiaknak szánt ajándékokra mentem rá, azokból gyűjtögettem. Most is igyekeztem a kézzel készíthető verziókat felkutatni, de túl sokat nem találtam. Gondolkodóba is estem, hogy vajon miért van ez így... Megkérdeztem a környezetemben élő férfiakat…..
Doomsday Killer 2013.11.18 10:54:07
Belsőség Heti merítés 2013.10.06 10:06:24
Öreguras külső, fiatalos dinamika Előre szólok: elfogult leszek. Szűk családi körben ez a 14. Hondánk. Az első autóm Honda volt, és egyébként is nagyon meg vagyok elégedve a márkával. Az első autómat 1,5 évig használtam, aztán jött fél évig egy Opel Astra H. Egy olyan…..
Tisztelt Munkahelyi (T)error!  A helyszín egy álmos vidéki kisváros szociális intézménye. Általában mindenki ismer mindenkit (ahogy ez az ilyen helyeken lenni szokott), ebből is következően a postás pedig jófejségből a delikvensek munkahelyére viszi ki a leveleket, hogy ők…..
Doomsday Killer 2013.09.15 23:23:22
@rug82: basszad meg a kedves anyukadat... Már bocsánat
Belsőség Heti merítés 2013.09.15 09:08:21
Most miről álmodjak? A Maseratiból kiszállva, minden logikus gondolat elpárolgott a fejemből. Elkezdtem keresni a piacon lévő olcsóbb autók között. Megnéztünk egy szörnyű állapotú piros Biturbot Pécs mellett. Nem vettem meg. Dízelcica Az anyagminőségnél ne gagyi,…..
Türelmetlen barmok. Más szó már nem jutott eszembe, ami még elbírná a nyomdafestéket is, miután Norbert történetét elolvastam. Saját tapasztalatom nekem is, hogy a magyar autópályákon pont a megengedett 130 km/óra (meg még felette az a néhány százaléknyi, ami még belefér) az…..
Tamástól kaptam egy levelet, benne egy E30-as BMW-vel. Úgy kezdte, hogy valószínűleg nem ő az első, aki ezt az autót lefényképezi és beküldi a már jól ismert címre. De bizony, eddig még én nem találkoztam ezzel a borzasztó alkotással, így ismét meg kell állapítsam, hogy…..
Doomsday Killer 2013.05.17 11:34:54
A pizzát mindenki szereti, az már más kérdés, hogy inkább megrendeli, minthogy bíbelődjön vele otthon. Pedig -minimum- ugyanazt a minőséget el tudjuk érni, minimális munkával jár, és az sem mellékes, hogy töredékébe kerül, mintha rendelnénk. Pizzatészta Hozzávalók:30 dkg…..
Doomsday Killer 2013.05.06 14:44:42
Doomsday Killer 2013.05.12 15:46:14
@motoroskonyhaja: Köszönöm szépen :)
Tisztelt Mt!   2013 tavaszán életemben először, egy ismerős ajánlására elmentem statisztának egy filmforgatásra. Ennek első lépése egy statiszta ügynökségen keresztül vezetett. Miután elküldtem a jelentkezésemet, a cég visszajelzett, megjelölve a legközelebbi időpontot…..