Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.Sandor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
J.Sandor 2012.12.28 14:04:45
Én ott voltam az eddigi összes LR.hu Meetingen.
Annyi biztos, hogy az elsőhöz képest ez a rendezvény kinőtte magát. 2006-ban még 2 gépkönyves ment pár kört a körforgalomban max 50néző előtt és kész, mostanra másfél ezres tömeg van és rengeteg autó.
Olvastam az előttem szólók hozzászólásait pl. Debrecen környékén tud millió betonplaccot ahova lehetne vinni a rendezvényt, illetve ott a Kakucsring is. Volt próbálkozás legálissá tenni a dolgot Kunmadarasra lett szervezve, a távolságra hivatkozva nagyon kevesen jöttek el.
Volt egy Meeting Létán, ami mondjuk nem LR szervezésében történt ott már jóval többen voltak, de nem volt az igazi. Debrecenben 2 verseny van az egyik a drift a GSV placcán (a szervezőnek ingyen adják oda) voltam ott is sajnos arra a pályára gyengébb autót felesleges odavinni, illetve van a körverseny a salakmotorpályán ahova gyengébb autó szintén felesleges de már vannak komoly nevezők komoly autókkal viszont megszervezni egy kisebb vagyon és ladatalálkozó helyéül szintén nem tud szolgálni. A Debrecen környéki betonplaccokat sajnos egy kisebb vagyonért adják oda, nem a haszonért lenne szervezve meeting, de nullásra sem lehet kihozni.
A videón látott autók nagyrészét egyébként lehet látni versenyeken (RTE futamokon, BAZ sprinteken, mikulás, szilveszter rally stb) A helyzet az viszont, hogy lassan verseny sincs, pedig láthatjuk, hogy van rá kereslet.
Biztos forrásból tudom, hogy ennek ellenére van törekvés legálissá tenni a rendezvényt és keresni egy helyet, de nem egyszerű a helyzet.
Talán ez egy kis figyelemfelkeltésre tud szolgálni MNASZ felé, Debrecen városa felé, "kitudjakifelé", hogy igény van tessék adni egy helyet ahol az emberek kimehetnek az autójukkal gyakorolni, esetleg egy sprintet össze lehessen hozni és ne az utcán akarja kiélni magát mindenki, mert a helyzet az, hogy erre jelenleg nincs lehetőség.