Regisztráció Blogot indítok
Adatok
camlann

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlin Colin Morgan példakép lett 2013.02.01 00:19:46
Nem csak a stáb és a rajongók büszkék Colin Morgan NTA-díjára. A Merlint megformáló színész régi iskolájában, az észak-írországi Dungannonban két hatalmas faliújság hirdeti, hogy egykori diákjuk a legjobb férfi alakítás díját nyerte el az idei National Television…..
camlann 2013.02.01 11:07:20
Jó hírem van Katie McGrath (Morgana) rajongói számára. Katie állandó szereplő lesz az amerikai NBC és az angol Sky Living koprodukciójában készülő Dracula című sorozatban. A tízrészes sorozat, amelynek címszerepét Jonathan Rhys Meyers (Tudorok) alakítja, Bram Stoker regénye…..
camlann 2013.01.31 16:18:57
A BBC sajtóközpontja Colin Morgan alábbi sorait juttatta el a sajtónak azután, hogy a Merlin főszereplője a 2013-as National Television Awards mezőnyében elnyerte a legjobb férfi alakítás díját: "Ez a díj igazi bizonyítéka a közönségtől jövő csodálatos támogatásnak, mindig…..
camlann 2013.01.28 21:48:00
@Kymy: Ezt aláírom :)
camlann 2013.01.28 17:56:38
Colin Morgan szimpatikus gondolatai után most következzen néhány fotó, amelyek a díjátadón készültek a Merlin színészeiről, majd láthattok két újabb videót is az eseményről, köztük a televíziós közvetítés valamennyi Merlin-vonatkozású pillanatát. A vörös szőnyegen…..
A mai napon átlépte az egymilliós határt a hivatalos Merlin-oldal követőinek száma Facebookon. Komoly mérföldkő. Jött is köszönetnyilvánítás: "Millió köszönet a Facebook-rajongóknak!" De vajon mit lehet kezdeni egymillió rajongóval a sorozat befejezése után? Érdekes…..
Örömhír! A Merlin a legjobb dráma, Colin Morgan pedig a legjobb férfi színész kategória jelöltje az idei National Television Awards mezőnyében. A díjak sorsáról a közönség dönt, ezért ti se mulasszatok el szavazni! Email címenként egy szavazat adható le a 14 kategóriában…..