Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször előfordult már a közösségi oldalon történt beírás miatt, hogy az illető posztolónak kellemetlensége támadt a véleménye miatt a mindennapi életben. Személyes meglátását nem helyeselték, véleményét nem fogadták el, beperelték, trollok anyázták, figyelmeztették a…..
Több várható fejlemény finom "befogadásának", megemésztésének előkészítésére használta fel Orbán Viktor a pénteki, szokásos reggeli rádióinterjúját.Mindenekelőtt azt vizionálja, hogy az EU talán nem csak a tények alapján dönt, amikor megvizsgálja, hogy kikerülhetünk-e…..
Amikor a hatalom tökön rúgja magát, az mindig vicces. Olyan elnéző mosolyos, fejcsóválós módon gondolom ilyenkor, hogy szegények… De tényleg… Az internetes közönség készített egy összehasonlító videót arról, hogy az egyébként „nem népbutító” magyar köztévé…..
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek 2013.04.06 15:21:15
@szemkilövetők seggnyalói kíméljenek: Nem is tudom ez miért nem címlapos hír az indexen :DDD

Hát mert kurvára nem attól függ, hogy valaki akar-e leszedetni valamit vagy sem, hanem attól, hogy miért fizetnek valakit. Ha azért fizetik meg hogy Gyurcsány peres ügyét elhallgassa akkor Gyurcsányra nem üt majd vissza a "cenzúra", és nem fogja megtöbbszörözni az adott dolog ismertségét.
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek 2013.04.07 02:48:28
@vlgymir: pedig tök egyértelmű az összefüggés. Sokan úgy tesznek, mintha az hogy az NMHH el akart távolítani valamit, az önmagában elég lenne ahhoz, hogy ellentétes hatást váltson ki.

Ha ez így lenne, akkor amikor Gyurcsány perel, vagy amikor Bajnai perelt 7-8-szor a tönkretett, kisemmizett, öngyilkossá vált libatenyésztők ügyében, akkor ezek az esetek is önmaguktól dagadnának.

De látjuk, hogy nem így van, a fő motívum, hogy egyes sajtómunkások azért kapják a fizetésüket, hogy bizonyos ügyeket megpróbáljanak felfújni, másokat elhallgatni, tök függetlenül attól, hogy akart-e valaki jogi úton fellépni az ügyben vagy sem.
Úgy látom, jó nagy zavarban van az ország. Nem nagyon érti senki, mi történt a nemzeti banki sajtótájékoztatón csütörtökön. Két célközeg, Három pillér, nulla, zéró, nulla, két százalék kamat. Összezavart identitás: mi az hogy a Simor András-jobbkéz Simon András vezeti a…..
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek 2013.04.06 15:17:34
@MarbleC: "Miért érné meg egy banknak 2% kamattal kihelyezni ezt az ingyen forrást?"

Tegyük fel te egy bank vagy aki nem hajlandó kihelyezni, elutasítod az egész koncepciót. Egy másik bank ekkor reklámkampányt fog indítani erre az ügyre felépítve és a téged ért negatív publicitás által okozott kár többszöröse lesz, mint az amit a "csak 2%"-os hitel okozhatna valaha is.
A jereváni rádiós bejegyzéshez, mert azt a videót töröltette az MTVA. A felvételen össze volt vágva magyar és német közszolgálati híradó, hogy plasztikusan látszódjon, hol mit is tartanak fontosnak, közpénzből tájékoztatásnak érdemesnek. És míg nálunk sonka körül…..
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek 2013.04.04 11:57:49
@dr. mesterseges szinezek: nem látom a linket az MTV honlapján látható híradóhoz. Hadd nézzem már meg magamnak ezt a szörnyűséges híradót.

Ha nem gond magam dönteném el, hogy van-e baj vele.

Valamiért azonban nem látom a linket. Talán úgy már nem elég ütős az "anyag"??
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek 2013.04.04 14:04:58
@dr. mesterseges szinezek: Nem láttam az illegális montázst, de ahogy hallottam a Március 29-i esti MTV híradó ellen készült.

Ezért próbálok utána nézni, hogy mi volt benne. Volt benne az MSZP-s Burány Sándor, TASZ véleménye, a márciusi székházfoglalók, a Tobin ügy, Népszámlálási adatokról, volt még szó benne húsvétról lévén nagypéntek volt, (ez utóbbi a zsidókat, szcientológusokat, stb nyilván nagyon feldühíti, de szerintem azért legyünk tekintettel keresztény honfitársainkra is), meg egy csomó kisebb hírről. Pontosan mi volt a baj ezzel a híradóval?
Konrád György nyolcvan éves. Tartozom neki egy köszöntővel. Hálás vagyok neki, nélküle nem biztos, hogy az lennék, ami most vagyok. Soha nem felejtem el azt az éjszakát, amikor a barátaimmal Zánkán egy lazának ígérkező hétvégi italozás kellős közepébe berobbant a hír:…..
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek 2013.04.04 12:29:45
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
A fideszes panamákat is feltárja majd a jobboldali sajtó? - tette föl a kérdést e poszt írója 2010 nyarán. S igyekezett annyira jóindulatú, jóhiszemű, (ál)naiv lenni, amennyire csak tudott. Nos a kérdésre a válasz három év után: egyértelmű nem. Ez a médiakonglomerátum olyan…..
A brit parlament a sajtófelügyelet rendszeréről és egy önszabályozó testület felállításáról határozott március 18-án, amely élénk vitát generált a szigetországban. A brit lapok egy része hevesen ellenzi és autonómiájukba való szükségtelen beavatkozásként értékeli a…..
Úgy tűnik, nagy bajban van Bajnai, miután minden erőfeszítése ellenére sem sikerült lenyúlnia az LMP. Néhány képviselőt meg tudott venni, de se frakciója, se pártszervezete, se irodája, se aktivistája nincs. És úgy néz ki, hiába az erőteljes netes kampány, néhány ezres…..
Pézsma A nyomorultak 2013.01.15 19:35:12
A Bayer-ügy utóélete pontosan megmutatja, milyen rugóra jár az elmúlt évtizedben tragikusan lezüllött politikai kultúra óraműve. És azt is, miért borzalmas és folytathatatlan ez a gyakorlat. Ismét elveszni látszik egy esély arra, hogy a társadalomban meginduljon a problémák és…..
Az év utolsó napján visszatekintünk 2012-re: lássuk, hogy blogunk posztjai közül melyek voltak a legolvasottabbak az óévben. Minthogy egy éve indultunk, az első félévben meg alapból kevesebb olvasónk volt, nem is volt annyi poszt, nem véletlen hát, hogy e posztok zöme az év…..
Idén volt éppen tíz éve, hogy Kövér László arra buzdította a fideszes sikerpropagandában kétkedőket, hogy járjanak elöl jó példával, menjenek le a pincébe és akasszák fel magukat. "És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük…..
szemkilövetők seggnyalói kíméljenek 2012.12.31 07:25:38
@szemkilövetők seggnyalói kíméljenek: az ember azt hinné, hogy miután ti magatok beismertétek már egyszer a propagandát, a hamisítást, a hazudozást, a megrendezett jeleneteket, a sírós hangú MSZP hölgy politikusokkal és a többit, szóval hogy ezután lejárt már a szavatossága a gyűlölködés ennek a kis gyöngyszemének.

de úgy tűnik ezen a blogon még mindig 2002 van. Minden szempontból. Mintha a 8 éves MSZP-SZDSZ-es ámokfutás meg sem történt volna.
Nincs alkalmasabb pillanat az év végénél arra, hogy az ember újraolvassa a korábbi írásait. Nincs jobb viszonyítási pont annál, mint amikor összevetjük a mai tudásunkat a régebbivel, különösen, ha azok nem is ismeretek voltak, inkább csak a jövőre vonatkozó feltételezések.…..