Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucas12

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon sokszor homoszexuálisnak titulálják a transzszexuális embert. Furcsán néznek rá. Esetenként megalázzák. Hátrányosan megkülönböztetik. Teszik mindezt azért, mert eltér a megszokottól, „kilóg a sorból”. Mindez leginkább a társadalom e téren való…..
Lucas12 2015.06.29 13:09:33
@-JzK-: A katolikus egyház soha nem látott erkölcsi válságba hullott? Hát elég fura erkölcsi értékrended van neked is, hallod-e! Két évezreden keresztül kislányokat, kisfiúkat kúrogattak össze-vissza, emberek milliót gyilkolták le, kínozták halálra, az általuk vezetett árvaházakat a koncentrációs táborokhoz lehetne hasonlítani. Szerinted az egyháznak ez volt erkölcsileg a fénykora? Most pedig végre van egy pápa, aki elfogadásra, békére, toleranciára okítja a jónépet, és szerinted ez az erkölcsi válság? Hát gratulálok. Tudod, a hozzád hasonlók nem értik, de valójában ők a torzszülöttek. A világ minden baja az ilyen szolgalelkű emberek miatt volt, akik a hagyományokat, dogmákat vakon követték, boszorkányokat égettek, falvakat, könyveket, még a saját gyereküket is megnyomorították, ha az másnak született. A világ jobb hely lenne nélkületek.
Lucas12 2015.06.29 13:11:42
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Amikor feltalálják az agyátültetést és végre rajtad is alkalmazzák. Tyúkagy ki, emberagy be!
Lucas12 2015.06.29 13:18:12
@Spiritmonger: Ha fingod sincs egy témáról, minek böfögsz hozzá? Akkora orbitális baromságokat hordtál össze abban a pár mondatban, hogy már egy átlagember is sikoltozik tőle, aki amúgy nem ásta bele mélyen magát a transzneműek világába. Minden szavad baromság volt. Keress rá google-ban a témára és akkor nem leszel ilyen segghülye. Bár amilyen érzéketlen barom vagy, teljesen felesleges.
A blogot olvasó "Adrián"kérdésére válaszolva,sajnos hazánkban még mindíg kapható egy régebb óta létező hamisítvány...A jelenlegi papírcimkés előtti-előttit utánzó széria ez,és az adatai a következőek: sorozatszám (batch/serie) 2643 ;gyártási idő (datum proizvodnje) 08…..
Lucas12 2013.01.12 01:09:00