Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laszlo Horvath

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi hetek halpusztulásai okán nagyon sokan vészharangokat kongattak meg a Balatonon, mondván: valami nincs rendben a vízzel. Valóban, a benne élő hal nem azért pusztul el, mert nem jól aludt előző este, de a halpusztulások okait sem kell minden eddiginél súlyosabb emberi…..
Ismét egy vendégposzt következik. Varga Zoli kísérletezgető kedvű süllőhorgász, egykor a Haldorádón Csörgits Gábor szerzőtársa volt a nagy sikert aratott Balatoni süllőzés című cikksorozatban. Alább közreadott praktikája talán többek által ismert, de úgy gondolom,…..
Pelsológia Karácsonyi ajándék 2013.12.24 17:26:22
Karácsony reggelén a kikötő félig befagyva fogadott. És csend, és mozdulatlanság – mindenütt. A máskor oly eleven, már-már szemtelen vadkacsák velem szemben gubbasztanak a túloldali móló kövein ücsörögve. Innét nézve mintha panoptikumot látnék, kitömött vadkacsákat.…..
Laszlo Horvath 2013.12.26 07:17:02
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Laszlo Horvath 2013.05.24 16:26:42
@kran72: Annak idején mi is vásároltunk a nagy VW konszerntől egy gépjárművet, amitől nagyon gyorsan megszabadultunk, már az átadás is késett hónapokat, majd a márkaszerviz (garancia időn belüli) hozzáállása csak rontotta a helyzetet. Az autó szép lassan leamortizálódott, letörtek, leestek az alkatrészek. Az ajtó kilincsek különbözőek voltak a bal és jobb oldalon stb.
Ezek után vettünk egy japán autót.... Abból a márkából a 2. generációt nyúzzuk, probléma mentesen, nagyon olcsó és udvarias szervizzel.
Pelsológia Karácsony éjjel 2012.12.25 08:27:28
Az igazi lehűlés nagy viharral érkezett. Tombolt a szél, zabolázatlan erejét a déli part nyögve fogadta, és a víz, a nagy víz úgy lépett ki a partra, ahogy nyáron a strandolók szoktak. Kényelmesen, erőlködés nélkül, hiszen már nem volt előtte akadály; szétfolyt a partszéli…..