Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borat Broaf

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha csak a szervírozott espresso minőségét nézzük, akkor is kiemelkednek a mezőnyből ezek a kávézók, de ha hozzávesszük azt is, hogy ezekben valódi baristák dolgoznak valódi kávékkal, amiről még érdemi információkat is tudnak adni, akkor nem lehet kérdés, hogy ezek közül…..
Borat Broaf 2014.02.13 14:25:52
Majdnem fél évszázadot kellett várni, hogy rendes klipet kapjon Bob Dylan 1965-ös slágere, a Like A Rolling Stone, de a végeredményt látva ez a pár évtized várakozás simán belefért. Az Interlude egy olyan interaktív videót rakott össze a dalhoz, amiben a néző tizenhat…..
Nehéz elhinni, hogy már több, mint tíz éve Karányi Dániel bemutatkozó albumának, az Oktogon megjelenésének, melyet a dj és producer mindössze 18 évesen készített. A kétszeres Fonogram-díjas fiatal előadót az elektronikus tánczene szinte minden területét lefedő stílusvilága…..
Borat Broaf 2013.05.03 21:10:19
Luxus hajóutakból bármennyit találhatunk, de olyat, ami igazán megfelel az ízlésünknek, már kevesebbet. Megpróbálunk segíteni, ezért összegyűjtöttünk ötöt a jelenleg legnépszerűbb (és nagy valószínűséggel egyben a legjobb) ajánlatok közül. Silversea A Silversea…..