Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RCKDJ

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt futok Csakazértis 35! 2014.02.16 20:43:18
Harmincöt kilométer volt a mai feladat, amit a tatai Öreg-tó körül terveztem teljesíteni. Egy kör az hét, tehát ötször körbelötyögöm, sitty-sutty, és már mehetek is haza. A dolog már akkor elszaródott, amikor éhesen indultam el futni. Délben, ebéd nélkül. Nem ez volt a…..
RCKDJ 2014.02.27 22:58:15
Véget ért a szabadság, túl vagyok az első munkanap sokkján is, de még mindig a Nokia-Microsoft sztori foglalkoztat. Érthető, a Dotkom történetének legnagyobb "kapása" volt (és jól mutatja a szerencsémet, hogy épp akkor jött, amikor a hasamat süttettem). Rengeteg érdekes kérdést…..
A Motorola továbbra is a Google stratégiájának leghomályosabb pontja, a homályt pedig csak tovább mélyíti a héten bemutatott Moto X. Akármi is volt a szándék ezzel a furcsa termékkel, csak azt sikerült még egyértelműbbé tenni, hogy az okostelefon tömegtermék,…..
Szinte minden soron végre hozta, sőt, hajszálnyit felülteljesítette az erősen nyomott várakozásokat az Apple. 5 százalékos pluszban áll a zárás utáni kereskedésben az árfolyam, szóval örülünk. Valójában hosszú ideje ez a legunalmasabb gyorsjelentés a cégtől, a Bloomberg…..
RCKDJ 2013.07.24 09:45:57
Szerintem aki még nem tette, olvassa el Steve Jobs önéletrajzában azt a részt, amiben leírják, mi történt az Apple-el, miután kirakták onnan őt. Na, ugyanez történik most is, csak a későbbi "korrekció" lehetősége nélkül.
Sokan nem hiszik még el (esetleg csak 1-2 év múlva), de az új vezetés elég nyilvánvalóan nem érti, miért lett az Apple sikeres, és kétségbeesetten próbálja másolni a "sikerreceptet": adjunk gyönyörűen dizájnolt, eszméletlenül túlárazott dolgokat a felhasználóknak azzal a felkiáltással, hogy "neked erre van szükséged!".
Hát sajnos apple fanatikusként azt kell mondjam: NEM, nem ezekre a dolgokra van szükségem.
- Túlárazott, agyonkorlátozott, testreszabhatatlan, egy "vissza a főmenübe" gombjával mára nevetségessé vált iPhone-t vegyek, amikor mostanra az android kb. mindenben leelőzte? Köszönöm, nem.
- Következő notebook-om? Semmit nem fejlődött évek óta a Macbook, a retina kijelzővel viszont sikeresen 500e Ft-ra tornászták fel az árát, viccnek is rossz. OSX: néhány gagyi feature-t adnak el új operációs rendszerként??? OSX 10.9 Mavericks my ass!!!
- iPad: lásd iPhone, pusztán tartalomfogyasztáshoz túlárazott, retina nem érdekel. A phablet-ek elkezdték megenni a táblákat, mint az várható volt.

Félreértés ne essék, szerintem is elég nyilvánvaló, hogy a mostani "környezetben" az Apple profitja folyamatosan csökkenni fog, még akkor is, ha mindent a lehető legjobban csinálnak. Engem az aggaszt, hogy nem azt adják, amire a felhasználóknak szükségük van, és ez hosszabb távon kihúzhatja a talajt a cég lába alól. A következő "nagy dobás" pedig vagy jön, vagy nem, nagyon sok dolognak kell teljesülni, hogy valamiből nagy dobás legyen.
Több fontos változás is történt (illetve amikor ezt írom, akkor még csak történni fog) ma az Origo.hu portálon. Az első és leglátványosabb a teljesen megújult címlap. Aztán megváltozott a logó: nemcsak betűtípusban lett új, de 15 év után elhagyták a szögletes zárójelet…..
Akár hogy is számolom, az 108. Bizony, ennyi év telt el azóta, hogy Szergej Prokugyin-Gorszkij megalkotta első Színes (!) fotóit. Bár én sem tartottam túl valószínűnek, az először gagyi powerpointba csomagolt történetet, mégis ezúttal igaznak bizonyult. A kiváló…..
Ennyire konfúz, stratégiától, elképzeléstől és távolra mutató irányvonalaktól mentes humbug bejelentésre, mint a mai kis egyveleg, valószínűleg kevesen számítottak még a BlackBerry kitartó támogatói közül is. Mit is jelentett be ma a RIM, pardon,…..
Vajon irgalmatlan nagy lúzerkedést vagy trükkös "várakozásmenedzsmentet" láttunk a Research In Motiontól múlt csütörtökön? A múlt heti, vártnál jobb gyorsjelentés miatti örömet ugyanis úgy sikerült letörnie a Research In Motionnak, mintha csak egy túlhűtött parfétortát…..